1. Home
  2. /
  3. De club
  4. /
  5. Corona protocol

Corona protocol

Het voetbalseizoen ’21-’22 begon, werd stilgelegd en is inmiddels weer hervat. We hopen dit jaar nog heel veel te voetballen en elkaar vaak in goede gezondheid te ontmoeten. De corona maatregelen wijzigen soms. Je vindt hier de meest actuele informatie terug.

Laatste update: 27 januari 2022

Veiligheid voorop

De regels op de club zijn er om bezoekers spelers, familieleden, supporters en vrijwilligers, als het is toegestaan, met een veilig gevoel op ons sportpark te kunnen laten zijn. We verwachten dan ook dat iedereen zich aan deze regels houdt.

Publiek weer welkom

Er is weer publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Daarbij is het houden van 1,5 meter afstand verplicht.

Kantine weer open op zaterdag

Het is weer mogelijk om op zaterdag samen een drankje te drinken in de kantine. Onze kantine is geopend tot 20.00 uur. Er gelden een aantal voorwaarden voor bezoek aan de kantine:

  • We houden 1,5 meter afstand
  • Iedereen vanaf 18 jaar dient een CTB en legitimatiebewijs te laten zien
  • In de kantine is een vaste zitplaats verplicht
  • Bij het verplaatsen door de kantine is het dragen van een mondkapje verplicht

Voorlopig geen afhaalpunt

We krijgen het (nog) niet georganiseerd om net als een paar maanden geleden een afhaalpunt in te richten, waar je iets kunt bestellen en mee naar buiten kunt nemen. Als dit de komende periode verandert, informeren we hier natuurlijk over.

Kleedkamers

De kleedkamers zijn beschikbaar voor omkleden en douchen bij trainingen en wedstrijden. Ben je 18 jaar of ouder, dan dien je wel eerst je CTB te laten zien. Sporters van 13 jaar en ouder dragen een mondkapje. We adviseren om nog wel zoveel mogelijk thuis om te kleden en thuis te douchen.

Samen lukt het ons

We zijn blij dat voetballen weer mogelijk is. Dat we weer lekker competitiewedstrijden kunnen spelen. En dat dit kan met publiek. Fijn en gezellig om elkaar weer te ontmoeten op de club. We doen wel een dringend beroep op onze leden: houd je aan de regels. Help elkaar waar het nodig is. En stel vragen bij onduidelijkheden. Samen lukt het ons! Geniet van het voetballen en van elkaar!

Heb je klachten? Laat je dan testen en kom niet naar de club.