1. Home
  2. /
  3. De club
  4. /
  5. Corona protocol

Corona protocol

Het voetbalseizoen ’21-’22 is begonnen. We hopen veel te voetballen en elkaar vaak in goede gezondheid te ontmoeten. De corona maatregelen wijzigen soms. Je vindt hier de meest actuele informatie terug.

Laatste update: 16 november 2021

Veiligheid voorop

De regels op de club zijn er om bezoekers spelers, familieleden, supporters en vrijwilligers, als het is toegestaan, met een veilig gevoel op ons sportpark te kunnen laten zijn. We verwachten dan ook dat iedereen zich aan deze regels houdt.

Update maatregelen

  • Publiek is helaas niet meer welkom op ons sportpark. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor wedstrijden. Denk aan scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • Ouders van de Mini’s mogen wel met hun kind het sportpark betreden, als begeleider. We vragen deze ouders om terughoudend te zijn met het tegelijk betreden van een kleedkamer. Of om te overwegen kinderen thuis te laten douchen/omkleden.
  • Van maandag t/m vrijdag is de kantine gesloten. Op zaterdag en zondag (wedstrijddagen) is de kantine wel geopend. De kantine moet om uiterlijk 20.00 uur sluiten.
  • Wij rekenen op het verantwoordelijkheidsgevoel van alle leden. Zonder CTB-bewijs zijn de binnenruimtes van de club niet toegankelijk.

Hulp gezocht voor controles

Om te controles uit te voeren hebben wij nog steeds leden nodig die een paar uur willen bijspringen. Je kan je hiervoor aanmelden via mailadres: coronamaatregelen@fczutphen.nl.

Samen zijn we sterker

We vinden het erg belangrijk dat wij kunnen blijven voetballen, want dat bindt ons en dat doen we zo graag. Wij rekenen op het verantwoordelijkheidsgevoel van de leden van FC Zutphen. En verwachten van iedereen dat de regels worden nageleefd.

Heb je klachten? Laat je dan testen en kom niet naar de club.