blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Verhey Toldijk

blok-oranje-rood

Al 35 jaar is Verhey hét aanspreekpunt in Toldijk en omgeving voor watertechniek en installatietechniek. Als allround installatiebedrijf en gecertificeerd grondboorbedrijf werkt Verhey dagelijks aan projecten die om specialistische kennis en maatwerk vragen. Verhey zorgt ook voor de beregening van onze velden. Een mooie aanleiding voor onze Dik Vosselman om Verhey te vragen sponsor te worden van FC Zutphen. Verhey: ‘FC Zutphen is een klant van ons en op de vraag van Dik zeiden wij direct ja. We komen hier vaak en je gunt elkaar wat.’ Daar zijn we erg blij mee. Vandaar dat Verhey deze week onze Sponsor van de week is.

[ux_image id=”29213″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Verhey Toldijk

Verhey Toldijk B.V. is in februari 1983 opgericht door Willy Verhey als eenmanszaak in verkoop en service van beregeningssystemen en tuin- en parkmachines. Door voortdurende groei en investeringen in mensen, materieel en markten is het bedrijf gestaag gegroeid tot een allround installatiebedrijf. Met als specialiteit de agrarische installatietechniek. Eind jaren negentig komt er vraag naar warmtepompsystemen voor kantoorgebouwen en wordt dit een nieuwe specialisatie. Anno 2021 werken er zo’n 30 mensen bij Verhey. Maar er kunnen er nog meer bij. Ben jij technisch en lijkt het je een leuk bedrijf om voor te werken? Kijk dan eens op de website van Verhey, onder vacatures. Ze zoeken nog mensen!

Contact

Wil je meer weten over de diensten van Verhey, of heb je een klus voor ze? Neem gerust contact met ze op of neem een kijkje op de website. Verhey is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag via het algemene telefoonnummer: 0575-452041 en mailen kan ook naar info@verheytoldijk.nl.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 6