blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Actief Werkt!

blok-oranje-rood

Actief Werkt! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, waaronder ook aan de Overwelving 1-3 in ons mooie Zutphen. Zoals ze zelf zeggen: “Uitzenden is meer dan alleen het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij hebben als werkgever een belangrijke sociale en maatschappelijke rol.” Bij FC Zutphen maakt Actief Werkt! dit waar. Ze zijn zowel bordsponsor als shirtsponsor van de JO19-3 en daar zijn wij erg blij mee. Deze week is Actief Werkt! de Sponsor van de Week.

[ux_image id=”27789″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Actief Werkt!

Actief Werkt! heeft zich gespecialiseerd in het uitzenden van mensen met een opleiding tot en met MBO+ niveau in o.a. de volgende branches: schoonmaak, productie, logistiek & transport, bouw, groen, techniek en administratie. Wat Actief Werkt! bijzonder maakt is de menselijke maat. In de kern is uitzenden mensenwerk. Persoonlijk staat dan ook centraal in de cultuur van Actief Werkt!. Zowel opdrachtgevers als flexcollega’s, zoals uitzendkrachten bij Actief Werkt! genoemd worden, zullen zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Bij Actief Werkt! doen ze dit door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse te tonen.

Dit betekent dat ze elke dag het beste in mensen naar boven willen halen. Ze faciliteren ontwikkeling en groei voor flexcollega’s. Iedereen is welkom bij Actief Werkt! ongeacht afkomst, leeftijd, opleiding of ervaring. Een passende baan is er voor iedereen. Met opdrachtgevers werken ze graag langdurig samen. Door meer van en over elkaar te weten, wordt de samenwerking krachtiger. Als opdrachtgever huur je bij Actief Werkt! niet alleen flexarbeid in, je profiteert ook van de kennis die Actief Werkt! daarover in huis heeft. Actief Werkt! staat voor kwaliteit.

Contact

Ben je werkgever en op zoek naar personeel, voor een korte of langere periode? Tijdelijk of vast? Neem dan contact op met Actief Werkt! en bespaar tijd door het zoeken naar geschikt personeel uit te besteden. Actief Werkt! heeft de kandidaat die jullie zoeken.
Wellicht ben jij die kandidaat wel. Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? Actief Werkt helpt je bij het vinden van de vacature die bij jou past.
Actief Werkt! zit aan de Overwelving 1-3 in Zutphen en is op werkdagen geopend van 9.00 – 17.00 uur. Telefonisch zijn ze bereikbaar op 0575-743085 en het e-mail adres is Zutphen@actiefwerkt.nl. Neem eens een kijkje op de site om te zien of er een leuke vacature voor jou bij staat.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 14