De snelste weg naar je rijbewijs in de omgeving Zutphen, Warnsveld, Deventer en Lochem, daarvoor ga je naar Autorijschool Ten Pas uit Eefde! Deze rijschool is als sinds 1946 actief. Sinds enkele jaren is Ten Pas ook bordsponsor van onze club. Deze week wordt Autorijschool Ten Pas even extra in het zonnetje gezet als onze Sponsor van de Week.

Over Autorijschool Ten Pas

Autorijschool Ten Pas is een vakbekwame rijschool uit Eefde met een goede naam en faam en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zij geven onder andere rijlessen in de regio Zutphen, Warnsveld, Deventer en Lochem. Je kan er terecht voor je autorijbewijs, maar ook voor je aanhangerrijbewijs, motorrijbewijs, brommerrijbewijs, vrachtwagenrijbewijs en trekkerrijbewijs.

Op de vraag waarom Ten Pas bordsponsor is bij FC Zutphen, werd wederom bevestigd dat onze club beschikt over mensen met een groot clubhart en commercieel inzicht. Ten Pas: ‘Ik werd benaderd door de voorzitter van FC Zutphen. Hij had mijn bord zien hangen bij voetbalclub AZC en vroeg waarom ik geen bordsponsor was bij FC Zutphen. Ik had daar geen speciale reden voor en werd overgehaald om ook bordsponsor te worden bij jullie club. Alles werd geregeld en van de onthulling van het bord werd een speciaal moment gemaakt. Sindsdien ben ik bordsponsor en dat bevalt goed.’

Contact

Zoek je een goede rijschool in de omgeving Zutphen, neem dan eens een kijkje op de website van Autorijschool Ten Pas uit Eefde. Voor vragen kan bellen op telefoonnummer 0575-512204 of 06-22457068.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 11

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!