blok-oranje-rood

Sponsor van de week: RadioNL

blok-oranje-rood

Bij FC Zutphen hebben we gelukkig veel sponsors die onze club steunen en dat zijn niet alleen regionale organisaties. Zo is RadioNL, de landelijke radiozender, bordsponsor maar ook 1 van de 10 sponsors van ons electronisch scorebord. En ze zijn 1van de hoofdsponsors van het U13 Tournament. Deze week is de gezellige radiozender ook sponsor van de week.

[ux_image id=”30099″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over RadioNL

RADIONL is een landelijke radiozender met Nederlandstalige muziek. Ze zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor gezelligheid en de allerbeste muziek van eigen bodem. Er wordt ook in deze moderne tijd nog steeds veel radio geluisterd. Maar liefst 92% van alle Nederlanders luistert iedere week naar de radio. Stem je radio dus af op RadioNL als je zin hebt in Nederlandstalige muziek.

Ben je zelf ondernemer en wil je bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten, denk dan eens aan een radiocampagne op RadioNL. Door te adverteren op RadioNL bereik je luisteraars die interesse hebben in producten en diensten uit de eigen regio. RadioNL werkt namelijk met een editiestelsel. Dit houdt in dat er in een vastgelegd gebied geadverteerd kan worden, dus ook jouw eigen regio. Hierdoor is het voor regionale ondernemers aantrekkelijk om te adverteren op RadioNL.

Contact

Heb je interesse in een radiocampagne, neem dan een kijkje op de website van RadioNL. Zit je in de auto in de regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen, stem je radio dan af op 94.0 FM en zing mee met de muziek van RADIONL.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 12