Gelderland Hekwerken uit Dieren is verantwoordelijk voor heel wat hekwerken in onze regio. Zowel voor particulieren als bedrijven, gemeenten en sportverenigingen. Ook zijn ze een van onze zeer gewaarde sponsors. En deze week zijn ze zelfs de Sponsor van de Week.

Gelderland Hekwerken heeft op Sportpark ‘t Meijerink onder andere de palen geplaatst waar de 2e ring met reclameborden aan hangen. Na de stormschade eerder dit jaar hebben ze ook geholpen met nieuwe palen, zodat alles er weer top uitziet.

Over Gelderland Hekwerken

Gelderland Hekwerken BV levert sinds 1996 verschillende soorten hekwerken en buitenbeveiliging aan bedrijven, overheden en gemeenten. Maar ook als particulier kan je bij ze terecht voor een nieuw hekwerk of buitenbeveiliging. Wil je je bestaande hekwerk laten repareren of uitbreiden? Ook daar kan je ze voor bellen. Als je een nieuw hekwerk plaatst, dan wil je dat deze qua vormgeving past bij je woning of pand, zodat ze samen een geheel vormen. Gelderland Hekwerken adviseert je hier graag over en kan een offerte voor je opstellen. Als de offerte naar wens is, maken ze die mooie nieuwe omheining, eventueel met een elektrisch bedienbare sierpoort, op maat voor jouw locatie.

Gelderland Hekwerken heeft ook een webwinkel. Hier kan je terecht voor allerlei soorten hekwerkonderdelen. Sinds kort verkoopt Gelderland Hekwerken ook buitenmeubilair. Denk aan plantenbakken, robuust zitmeubilair, stevige afzetpalen, boomroosters en verschillende soorten afvalbakken.

Contact

Gelderland Hekwerken adviseert je graag als je op zoek bent naar een hekwerk of buitenbeveiliging, passend bij jouw terrein of pand. Neem een kijkje op de website of bel op tel: 0575-567007.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 9

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!