blok-oranje-rood

LED verlichting aangelegd met hulp van Kamphuis Hoogwerkers

blok-oranje-rood

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de aanleg van LED verlichting op Sportpark ‘t Meijerink. Naast de vrijwilligers die hier aan hebben bijgedragen, willen we ook sponsor Kamphuis Hoogwerkers hartelijk danken. Mede dankzij hun hulp en het beschikbaar stellen van een hoogwerker is de verlichting inmiddels volledig aangelegd. We zetten Kamphuis daarom als dank graag in het zonnetje als sponsor van de week.

[ux_image id=”30958″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Kamphuis Hoogwerkers

Kamphuis Hoogwerkers is een professioneel familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van hoogwerker verhuur. Kamphuis Hoogwerkers is gespecialiseerd in (vracht-)auto hoogwerkers tot wel 75 meter werkhoogte. Het goed opgeleide bedieningspersoneel brengt mensen veilig op de gewenste hoogte vanwaar de werkzaamheden comfortabel uitgevoerd kunnen worden. De toepassingsgebieden zijn zeer divers; van monumentenbeheer tot hoogspanningswerkzaamheden en boomverzorging. Naast (vracht-)autohoogwerkers heeft Kamphuis Hoogwerkers B.V. een zeer divers aanbod spin/rups hoogwerkers, schaarhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers en aanhangerhoogwerkers.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 18