De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de aanleg van LED verlichting op Sportpark ‘t Meijerink. Naast de vrijwilligers die hier aan hebben bijgedragen, willen we ook sponsor Kamphuis Hoogwerkers hartelijk danken. Mede dankzij hun hulp en het beschikbaar stellen van een hoogwerker is de verlichting inmiddels volledig aangelegd. We zetten Kamphuis daarom als dank graag in het zonnetje als sponsor van de week.

Over Kamphuis Hoogwerkers

Kamphuis Hoogwerkers is een professioneel familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van hoogwerker verhuur. Kamphuis Hoogwerkers is gespecialiseerd in (vracht-)auto hoogwerkers tot wel 75 meter werkhoogte. Het goed opgeleide bedieningspersoneel brengt mensen veilig op de gewenste hoogte vanwaar de werkzaamheden comfortabel uitgevoerd kunnen worden. De toepassingsgebieden zijn zeer divers; van monumentenbeheer tot hoogspanningswerkzaamheden en boomverzorging. Naast (vracht-)autohoogwerkers heeft Kamphuis Hoogwerkers B.V. een zeer divers aanbod spin/rups hoogwerkers, schaarhoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers en aanhangerhoogwerkers.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FC Zutphen (@fc_zutphen)

Vind ik leuk 18

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!