blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Heeren van de Zee

blok-oranje-rood

Heeren van de Zee, daar eet je heerlijke visgerechten. Dat kan tweemaal per week op locatie in Zutphen. Heeren van de Zee is bovendien al heel wat jaren sponsor van FC Zutphen en daar zijn we hartstikke blij mee. Daarom zetten we ze als dank voor de fijne samenwerking in het zonnetje als sponsor van de week.

[ux_image id=”22303″]

[gap]

Bord- en naturasponsor

Heeren van de Zee steunt onze club al een flinke periode. En ze doen dat op verschillende manieren. Bijvoorbeeld als bordsponsor langs ons hoofdveld. Ook doen ze mee aan de reclameborden actie om de uitstraling rondom veld 2 te verhogen. Het bedrijfslogo van Heeren van de Zee is te zien op de FC Zutphen pagina in het weekblad Contact. En bij evenementen genieten we geregeld van heerlijke vis, dankzij de naturasponsoring van deze geweldige sponsor.

Heeren van de Zee, ontstaan door passie voor Vis!

Elke dag streven wij ernaar om met ons gezellige team onze klanten te voorzien van een heerlijk visje, misschien wel de lekkerste van Nederland. Door onze dagverse kwaliteit, een breed assortiment en een juiste klantgerichtheid hebben wij de afgelopen jaren een flinke groei kunnen doormaken.

Naast onze heerlijke Hollandse Nieuwe Haring welke in 2016 door het AD bekroont werd met een 8.5 en bij de Nationale Haringtesten 2018 en 2019 respectievelijk met een 9.5  en 9.6 kunt u bij ons terecht voor de lekkerste gebakken vis en kant en klare maaltijden.

Wilt u toch liever zelf in de keuken kokkerellen, dan kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijk assortiment verse vis. Heeft u naast ons brede assortiment nog speciale verlangens? Laat het ons dan gewoon weten, dan kunnen wij het allicht voor u bestellen.

Tweemaal per week in Zutphen

De Heeren van de Zee staan op woensdag en vrijdag met hun heerlijke vis in Zutphen. Hun heerlijke vis is een absolute aanrader!

  • Woensdag, winkelcentrum Waterkwartier
  • Vrijdag, winkelcentrum Leesten Oost

Contact

Bezoek de website van Heeren van de Zee voor meer informatie.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0