blok-oranje-rood

FC Zutphen verbetert de uitstraling rond het 2e speelveld

blok-oranje-rood

Voetbal en sfeer. Dat gaat hand in hand. Vanuit deelnemers aan het SallandElectronics U13 Tournament en vanuit supporters rondom wedstrijden van jeugdelftallen van FC Zutphen klinkt regelmatig de wens om de aankleding rond het 2e speelveld op Sportpark ‘t Meijerink te verbeteren. Goed nieuws, want dat gaan we doen!

[ux_image id=”21015″ caption=”true”]

[gap]

Boarding voor meer uitstraling

Het contrast tussen spelen op het hoofdveld of spelen op het 2e veld is groot. De jeugd vindt spelen op een veld met boarding fantastisch. Om die reden heeft de sponsorcommissie van FC Zutphen onderzocht of er bij sponsors voldoende animo is voor een mooie rij reclameborden rondom het 2e veld. Er volgden positieve reacties.

Sponsorcommissie druk aan de slag

Om het hele veld te omringen met reclameborden zoekt de sponsorcommissie minimaal 30 sponsors die eenmalig € 500 willen bijdragen om de aanleg mogelijk te maken. Natuurlijk gaan onze teams er niet direct beter van voetballen. Maar het plezier in de sport wordt wel vergroot als dat in een sfeervolle ambiance gebeurt. De borden helpen daarbij. De werving loopt goed: al meer dan de helft van het benodigde aantal sponsors heeft toegezegd mee te doen. De eerste bevestigingsprofielen en borden worden binnenkort geplaatst.

Er zijn nog plekken over

Natuurlijk willen we het project volledig realiseren. Daarvoor zijn nog wel een aantal toezeggingen nodig. Sponsors die mee willen doen aan dit initiatief, kunnen contact opnemen met onze sponsorcommissie door een mail te sturen naar sponsorcommissie@fczutphen.nl.

Vind ik leuk 0