blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Zilt Bikes

blok-oranje-rood

Zilt Bikes is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van fietsen. Het bedrijf is al een aantal jaren sponsor van onze club. Directeur Jan Boersma is vaak op de club te vinden. Door de jaren heen in meerdere rollen: van voetbalvader tot adviseur of commissielid en van supporter tot voetballer bij de 45+. We bedanken Jan en zijn bedrijf Zilt Bikes voor de fijne samenwerking en de goede contacten. Als dank daarvoor zijn ze deze week onze sponsor van de week.

[ux_image id=”23450″ caption=”true”]

[gap]

Sponsor Voetbal3daagse

Zilt Bikes is co-sponsor van FC Zutphen 1. Maar het bedrijf werkt ook op andere manieren aan haar naamsbekendheid binnen en rondom onze vereniging. Met hun steun als sponsor maken ze voetballen voor onze jeugd mogelijk. Zo zijn ze sponsor van de FC Zutphen Voetbalschool en van de Voetbal3daagse.

Over Zilt Bikes

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van partijen fietsen die bestemd zijn voor hotels, campings, bedrijven, instellingen en overheden. In nauw overleg met onze klanten zoeken wij naar het geschikte type en model dat helemaal aansluit bij uw wensen, verdienmodel of logistiek probleem.

Fietsverhuur

U kunt heel eenvoudig en makkelijk bij ons partijen fietsen huren. Dat kan voor een paar maanden, maar ook voor uw bedrijfsuitje, bruiloft of familieweekend. Met ons speciale wagenpark bezorgen we op ieder gewenst adres en daarbij zijn wij altijd op tijd. Ook verhuren wij vanuit onze locaties fietsen aan toeristen.

Activerend werken

Bij Zilt Bikes kijkt men verder dan alleen de verkoop en het verhuur van fietsen. Het bedrijf gelooft in activerend werken en past dit ook toe. Door samenwerking met o.a. de gemeente Zutphen, GGNet, Tactus, Trajectum en Zozijn kunnen cliënten bij Zilt Bikes werken aan hun re-integratie. Ook kunnen ze worden opgeleid tot fietsenmaker.

Contact

Zilt Bikes is gevestigd in Zutphen, aan de Industrieweg 69a. Op de website van Zilt Bikes vind je nog veel meer informatie over het bedrijf.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0