blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Wurstmeister

blok-oranje-rood

Wurstmeister is deze keer onze sponsor van de week. Het bedrijf van Mathijs Oppewal is een begrip geworden in Zutphen en zelfs tot ver in de regio. Wurstmeister biedt o.a. heerlijke Duitse worsten aan. De foodtruck en foodcar van Mathijs zijn een ware attractie. We zijn blij dat hij sponsor is bij onze club en we genieten van zijn aanwezigheid bij evenementen. Hopelijk kan dat snel weer.

[ux_image id=”21504″ caption=”true”]

[gap]

Shirtsponsor FC Zutphen 3

Wurstmeister is als shirtsponsor prachtig zichtbaar op het wedstrijdtenue van FC Zutphen 3. Ook hangt er een mooi reclamebord op ons sportpark. Mathijs is trouwens zelf ook een actief lid van FC Zutphen. Hij voetbalt op vrijdagavond en op zaterdag en is ook een betrokken vrijwilliger in de feestcommissie.

Over Wurstmeister

Met een klassieke brandweerauto die is omgebouwd als Foodtruck of met een klassieke brandweerveldkeuken als Foodcar verkoopt deze Wurstmeister o.a. de echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer. Onze Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden vergezeld met een glutenvrij broodje. Ook hebben we keuze uit vegetarische/veganistische en/of Halal (kalkoen) wursten. Aanvullend bieden we daarnaast echte Duitse Pommes (patat), Kartoffelsalade en Pretzels.

[ux_image id=”21508″ caption=”true”]

[gap]

Zowel de Brandweerfoodtruck als de Brandweerveldkeuken zijn een attractie op zich. Deze twee unieke keukens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet en zijn afgestemd op uw behoeftes. De Foodtruck en de Foodcar zijn multifunctioneel inzetbaar voor: Duitse Wurst, BBQ, Poffertjes.

Contact

Bezoek de website van de Wurstmeister voor meer informatie, contact mogelijkheden of om een afspraak te maken.

[ux_image id=”21518″]

[gap]

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 2