blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Wok Maxis

blok-oranje-rood

Deze week in de schijnwerpers: Wok Maxis. Dit Asian Food restaurant is al enkele jaren sponsor van FC Zutphen. Momenteel is Wok Maxis de elftalsponsor van FC Zutphen JO15-1.

[ux_image id=”19394″ image_size=”original”]

[gap]

Wok Maxis: Fusion Sushi Takeaway & Delivery

Voor de smaakvolle Asian Food en unieke Fusion Sushi ben je bij Wok Maxis aan het juiste adres. Sterker nog, sinds dit jaar komen ze (als je binnen hun bezorg gebied woont) ook bij jouw adres! Overigens is afhalen ook mogelijk. Bestellen en betalen kan gemakkelijk online via hun bestelsite. Daar tref je een uitgebreid menu aan, variërend van ambachtelijke Fusion Sushi en Koko Bowls, tot heerlijke warme gerechten en side dishes.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bio verpakkingen en ook zijn er opties voor de Vegetarische Zutphenaar/Zutphenees. Hopelijk kan er vroeg in het nieuwe jaar ook weer in het restaurant van de buffetten genoten worden, maar tot die tijd hoeft Zutphen en omgeving in ieder geval niet compleet al het lekkers van Wok Maxis te missen! Blijf op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes door Wok Maxis te volgen op onze Facebook pagina of via Instagram.

[gap]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”19396″ image_size=”original”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”19395″]

[/col]

[/row]
[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0