Deze week in de schijnwerpers: Wok Maxis. Dit Asian Food restaurant is al enkele jaren sponsor van FC Zutphen. Momenteel is Wok Maxis de elftalsponsor van FC Zutphen JO15-1.

Wok Maxis: Fusion Sushi Takeaway & Delivery

Voor de smaakvolle Asian Food en unieke Fusion Sushi ben je bij Wok Maxis aan het juiste adres. Sterker nog, sinds dit jaar komen ze (als je binnen hun bezorg gebied woont) ook bij jouw adres! Overigens is afhalen ook mogelijk. Bestellen en betalen kan gemakkelijk online via hun bestelsite. Daar tref je een uitgebreid menu aan, variërend van ambachtelijke Fusion Sushi en Koko Bowls, tot heerlijke warme gerechten en side dishes.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bio verpakkingen en ook zijn er opties voor de Vegetarische Zutphenaar/Zutphenees. Hopelijk kan er vroeg in het nieuwe jaar ook weer in het restaurant van de buffetten genoten worden, maar tot die tijd hoeft Zutphen en omgeving in ieder geval niet compleet al het lekkers van Wok Maxis te missen! Blijf op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes door Wok Maxis te volgen op onze Facebook pagina of via Instagram.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!