VH Installaties
blok-oranje-rood

Sponsor van de week: VH-Installaties

blok-oranje-rood

VH-Installaties is onze nieuwe sponsor van de week. De familie van Herpen streek een aantal jaren geleden vanuit de Liemers met hun Installatiebedrijf neer in Zutphen. Al vrij snel meldden ze zich bij onze sponsorcommissie om aan te geven dat ze wel wilden sponsoren om hun naamsbekendheid te vergroten in de regio Zutphen. Ze zijn toen direct shirt- en bordsponsor geworden van een jeugdelftal. We vinden het leuk VH-Installaties bij jullie onder de aandacht te brengen.

[ux_image id=”3038″]

(Foto uit het archief)

[gap]

Over VH-Installaties

Bij VH-Installaties werken Bram en Monique. VH-Installaties biedt u diensten aan op het gebied van

  • diverse aannemerswerkzaamheden
  • renovaties van badkamer en toiletten
  • installatie van complete CV-systemen
  • overige loodgieterswerkzaamheden.

Bram

Al ruim 18 jaar zit Bram van Herpen in het installatievak. Na bij een aantal werkgevers enorm veel ervaring op te hebben gedaan werd het duidelijk dat hij toch een aantal dingen graag anders zou willen uitvoeren. De stap was gauw gezet om iets nieuws op te zetten dat meer aansluit bij de vraag vanuit de markt en het eigen gevoel ‘dat het beter kan’. Eigen visie kunnen uitwerken en vooral ook anders omgaan met klanten en materialen is de doelstelling. Een klant is geen klantnummer, rekening houden met de wensen van de klant staat boven aan het lijstje. En dat alles op een zeer milieubewuste manier, dat is de grote doelstelling!

Monique

Sinds 1 januari 2019 werkt Monique ook mee in het bedrijf. Van gediplomeerd schoonheidsspecialiste en secretaresse naar deze branche lijkt een grote stap, maar ook een verbouwing heeft schoonheidsverzorging nodig.Monique’s werkzaamheden omvatten: Tegelzetten, voegen en extra hulp voor Bram. Deze samenwerking blijkt een gouden combinatie.

[gap]

Milieubewust

Als installatiebedrijf zijn wij er ons van bewust dat het milieu een steeds belangrijker onderwerp wordt in onze samenleving. Dit is dan ook de reden dat wij hier veel aandacht aan besteden. VH-Installaties werkt milieubewust. Van begin tot eind. Door bijvoorbeeld de visitekaartjes af te drukken op kringlooppapier en facturen enkel via email te verzenden (slechts op verzoek via de post). Tijdens projecten wordt afval geminimaliseerd en verantwoord afgevoerd. Zo dragen wij ons steentje bij om de toekomst ook voor onze kinderen veilig te stellen.

[gap]

[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”20435″]

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″]

Contact

Bezoek ook de website van VH-Installaties voor meer informatie en contactmogelijkheden.

Facebook

Like of volg VH-Installaties op Facebook voor nieuwtjes en impressies van mooie projecten. 

[/col]

[/row]
[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0