Sponsor van de week: VARO Energy

Foto: Ruud Evers

Het bedrijf VARO Energy is inmiddels al 3 jaar hoofdsponsor van FC Zutphen. Dat bevalt van beide kanten zo goed, dat de sponsorovereenkomst wordt verlengd. We bedanken onze hoofdsponsor voor de fijne samenwerking en de goede contacten. Als dank daarvoor zijn ze deze week onze sponsor van de week.

[ux_image id=”21255″ caption=”true”]

[gap]

Hoofdsponsor FC Zutphen

VARO Energy is de overkoepelende organisatie waar de merken Brand Oil, amiGo en Argos onder vallen. Argos prijkt op de wedstrijdshirts van het 1e elftal van FC Zutphen. Maar ook amiGo en BrandOil zijn, in andere vormen en uitingen, volop zichtbaar op ons sportpark. VARO Energy is ongeveer 3 jaar hoofdsponsor van FC Zutphen. In maart van dit jaar werd al bekend dat we langer met elkaar blijven samenwerken.

Over VARO Energy

Het leveren van brandstof aan klanten is VARO’s kernactiviteit. VARO werkt middels geïntegreerde en flexibele brandstofketens die een breed scala aan olieproducten produceren. Via een geïntegreerd downstream netwerk in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en de Benelux worden deze producten op de markt gebracht.

Wij staan erom bekend dat we hoogwaardige olieproducten voor dagelijks gebruik leveren via een infrastructuur van betrouwbare oliedepots en eersteklas klantenservice. Onze diensten zijn: Inkopen, Raffinage, Opslag, Blending, Distributie & Sales.

Contact

VARO Energy is gevestigd in Nederland (Rotterdam), België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Op de website van VARO Energy vind je nog veel meer informatie over het bedrijf.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0

Artikel delen