blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Van Zuijlen, De Lekkere Bakker

blok-oranje-rood

Van Zuijlen, De Lekkere Bakker, is een succesvolle ambachtelijke bakker met 2 winkels in Warnsveld en Zutphen. Alfons van Zuijlen is met zijn bedrijf en team inmiddels al heel wat jaren sponsor van FC Zutphen. En deze week zijn ze onze sponsor van de week.

Stersponsor

Van Zuijlen is stersponsor van de JO10 en JO11 afdeling. Ook is de bakkerij natura sponsor van het SallandElectronics U13 Tournament. En als lid van ondernemersclub De Achterban maakt de bakkerij deel uit van het zakelijke netwerk van ondernemers rondom onze voetbalclub.

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Over Van Zuijlen, De Lekkere Bakker

De Lekkere Bakker wil het anders doen dan anderen: béter. Door iedere dag weer hoge eisen te stellen aan kwaliteit, versbeleving, innovaties, duurzaamheid en klantvriendelijkheid willen wij namelijk met recht de lekkerste bakker van Warnsveld, Zutphen en ver daarbuiten zijn!

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″ force_first=”small”]

[ux_image id=”21065″]

[/col]

[/row]

Genietmoment

Als De Lekkere Bakker jou dat speciale genietmoment bezorgt, dan doen we het goed. Juist de diversiteit maakt ons assortiment sterk. Krentenwegge maken we in verschillende smaken, bijvoorbeeld met kaneel of met extra krenten en rozijnen. Ook onze plaatcake bieden we in uiteenlopende smaken aan, passend bij het seizoen. Onze noten en zaden krijgen een speciale behandeling, waardoor ze een onderscheidende smaak krijgen. En houd jij (of je kind) niet van pitjes in je brood, dan hebben wij ook meergranenbrood zonder harde pitten en zaden.

Voor ieder wat wils

Onze lekkernijen zijn zo gemaakt, dat ze gemakkelijk te delen zijn en ze worden altijd netjes ingepakt. Zo zijn ze in een handomdraai te gebruiken als origineel en lekker cadeau, waarvan iedereen blij wordt. Leuk om te geven, lekker om te krijgen! Door ons brede aanbod is er elke dag weer voor ieder wat wils, altijd aansluitend bij de tijd van het jaar.

Online bestellen

Krijg je onze producten liever thuisbezorgd, dan kan dat ook geregeld worden. Wij bezorgen bij particulieren, bedrijven en horeca in Zutphen, Warnsveld en omgeving. Dus: kies voor lekker, kies voor De Lekkere Bakker!

Contact

Bezoek ook de vernieuwde website van De Lekkere Bakker voor meer informatie, contact mogelijkheden en natuurlijk om iets lekkers te bestellen.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0