Van der Kam fashion heeft een prachtige kledingwinkel voor dames en heren, in hartje Zutphen. Al jaren zijn ze een trouwe sponsor van onze voetbalclub. En uiteraard zijn we daar blij mee. We zetten Van der Kam uit dankbaarheid voor de fijne samenwerking dan ook graag in de schijnwerpers als onze sponsor van de week.

Foto: Ruud Evers

Bordsponsor

De naam van Van der Kam siert op prachtige reclameborden langs het hoofdveld van FC Zutphen. Goed oplettende volgers en supporters hebben de naam van de kledingzaak ook geruime tijd op de achterzijde van het shirt van het 1e elftal zien staan.

Over Van der Kam

Bij Van der Kam proberen we van kleding kopen een beleving te maken. Onze prachtige winkels, het behulpzame personeel en onze vakkennis zorgen ervoor dat kijken, passen en kopen een feestje is én dat u piekfijn voor de dag komt. Al sinds 1865 weten wij precies wat er speelt in de mode.

Er hangen meer dan 100 merken in onze winkel en we hebben altijd de nieuwste collectie in huis. Van streetwear tot business, van jong tot oud. Kom langs, bijvoorbeeld tijdens een van onze mooie evenementen, en ervaar wat Van der Kam te bieden heeft.

Online verkopen wij de toppers van een aantal van onze beste merken. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig en wij zorgen dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u is.

Contact

De winkel van Van der Kam is gevestigd aan de Houtmarkt 47-51, tegenover de Wijnhuistoren. Op de website van Van der Kam vind je veel meer informatie over de winkel en de mooie kleding die ze verkopen.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!