De Torenstad Groep is een investeringsmaatschappij met een focus op vastgoed. Het bedrijf uit Zutphen is, in verschillende vormen, al jaren sponsor van onze club. Natuurlijk zijn we daar blij mee. En daarom zetten we ze als dank voor de fijne samenwerking in het zonnetje als sponsor van de week.

Bord- en advertentiesponsor

Naast bordsponsor is De Torenstad Groep ook advertentiesponsor van het SallandElectronics U13 Tournament. En achter de schermen zijn zij al jaren een betrokken clubsponsor, waarmee we fijn samenwerken.

Over Torenstad Groep

De Torenstad Groep is een investeringsmaatschappij met een focus op vastgoed. Via werkmaatschappijen houdt de Torenstad Groep zich bezig met het beleggen, ontwikkelen, managen, verkopen en verhuren van vastgoed. Het bedrijf is gevestigd in Zutphen. Jan Nijendijk is directeur van het bedrijf.

Bekende werknemer: Arold Mol

Arold Mol werkt al jaren bij de Torenstad Groep. De oud 1e elftalspeler van Wilhelmina SSS en WHcZ schopte het tot 215 wedstrijden in de hoofdmacht. Dat aantal had, zonder de hinder van blessures, overigens nog vele malen hoger kunnen zijn. ‘Ik werk hier al jaren met veel plezier en ik ben, om in voetbaltermen te spreken, wel een oudgediende hier’, vertelt Arold lachend. Hij heeft zijn werkgever zich door door de jaren heen zien ontwikkelen. ‘Vroeger waren we heel breed in onze dienstverlening. Zo deden we ook veel telecom. Daar zijn wat andere keuzes in gemaakt. Waardoor er meer focus en specialisme is komen te liggen op waar we echt goed in zijn. En dat is vastgoed. We werken daarbij veel binnen de Stedendriehoek, maar richten ons met een aantal partners ook op een aantal projecten richting het westen.’ Arold voetbalt nog steeds voor onze club. Hij is een vaste waarde in FC Zutphen 35+1. Met zijn team behaalde hij al heel wat kampioenschappen.

Contact

Op de website van de Torenstad Groep vind je veel meer informatie over het bedrijf en hun dienstverlening.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!