blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Tebuvo technische handels- en adviesbureau

blok-oranje-rood

Tebuvo is deze week onze sponsor van de week. We geven het bedrijf dat ooit in Vorden startte, maar inmiddels in Zutphen is gevestigd, graag de aandacht die het verdient.

Over Tebuvo

Tebuvo staat voor Technisch Bureau Vorden en is het bedrijf van oprichter en eigenaar Tonny Tuitert. Na 17 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een technische groothandel met een reparatie afdeling, besloot hij een technische handels- en adviesbureau op te zetten; een verlengstuk van uw technische dienst

Specialisme

Tebuvo is gespecialiseerd in o.a. aandrijftechnieken, hydrauliek revisie, omspanningstechniek, pneumatiek. Bezoek ook de website van Tebuvo voor meer informatie.

[ux_image id=”539″]

[gap]

Teamsponsor FC Zutphen 35+8

Na contact met onze sponsorcommissie wilde Tonny Tuitert met Tebuvo wel sponsor worden van een team. Maar wel met als voorwaarde dat Ronald Pelgrim in dat team speelde. Dat team was natuurlijk snel gevonden: het werd FC Zutphen 35+8.

[gap]

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0