Tebuvo is deze week onze sponsor van de week. We geven het bedrijf dat ooit in Vorden startte, maar inmiddels in Zutphen is gevestigd, graag de aandacht die het verdient.

Over Tebuvo

Tebuvo staat voor Technisch Bureau Vorden en is het bedrijf van oprichter en eigenaar Tonny Tuitert. Na 17 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een technische groothandel met een reparatie afdeling, besloot hij een technische handels- en adviesbureau op te zetten; een verlengstuk van uw technische dienst

Specialisme

Tebuvo is gespecialiseerd in o.a. aandrijftechnieken, hydrauliek revisie, omspanningstechniek, pneumatiek. Bezoek ook de website van Tebuvo voor meer informatie.

Teamsponsor FC Zutphen 35+8

Na contact met onze sponsorcommissie wilde Tonny Tuitert met Tebuvo wel sponsor worden van een team. Maar wel met als voorwaarde dat Ronald Pelgrim in dat team speelde. Dat team was natuurlijk snel gevonden: het werd FC Zutphen 35+8.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

16 vind-ik-leuks
Ruud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!