blok-oranje-rood

Sponsor van de week: SmitsRinsma

blok-oranje-rood

SmitsRinsma is vanaf vandaag een week lang onze sponsor van de week. Het bedrijf uit Zutphen is een landelijk opererend ingenieursbureau dat adviseert in de inrichting en het beheer van de buitenruimte. We zijn blij met onze fijne samenwerking.

[ux_image id=”21707″ caption=”true”]

Foto: Hans ten Brinke (archief 2018)

[gap]

Band met FC Zutphen

SmitsRinsma is de shirtsponsor van de MO15-1 en ondersteunt dit team met een mooi FC Zutphen kledingpakket. Daar zijn wij en ook de meiden van MO15-1 erg blij mee. Directeur Ivo Stevens vertelt over zijn band met onze club: ‘SmitsRinsma is FC Zutphen gaan sponsoren, omdat wij het belangrijk vinden dat we als Zutphens bedrijf iets voor het verenigingsleven in Zutphen kunnen betekenen. Daarnaast voetballen onze beide kinderen al jaren bij FC Zutphen. In 2018 was er nog geen sponsor voor de shirts van het toenmalige meidenteam MO-11, waar onze dochter in speelde. Toen was de keuze snel gemaakt…’

Over SmitsRinsma

SmitsRinsma is een landelijk werkend ingenieurs- en adviesbureau. Wij ondersteunen landschapsarchitecten bij de vertaling van hun ontwerp naar de praktische uitvoeringstekeningen voor de terreinaannemer. Onze organisatie is sterk in het vertalen van ontwerpen van tuin- en landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen naar concrete en technisch uitvoerbare plannen. Vanaf de initiatieffase tot de oplevering begeleiden wij opdrachtgevers in de planvorming en het gehele proces.

[ux_image id=”21714″]

[gap]

Vernieuwing Deventerweg in Zutphen

Een mooi voorbeeld van een actueel project is de vernieuwing van de Deventerweg in Zutphen. SmitsRinsma heeft hier sinds 2019 aan meegewerkt en zorgt ervoor dat deze hele oude weg opnieuw wordt ingericht. Zo zal de Deventerweg smaller en veiliger worden en zal er ook een vrijliggend fietspad komen.

Klein bedrijf met grote projecten

Ook grote ontwikkelingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag worden door ons onder handen genomen. Kortom, we zijn een klein bedrijf met grote projecten.

Contact

Bezoek de website van SmitsRinsma voor meer informatie, contact mogelijkheden of om een afspraak te maken.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0