Sponsor van de week: Sleutelspecialist Adema

Foto: www.inzutphen.nl

Adema Sleutelspecialist is onze sponsor van de week. Adema is specialist op gebied van sleutels, sloten, kluizen en beveiliging. Deze Zutphense ondernemer is al jaren betrokken bij FC Zutphen.

[ux_image id=”18639″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Adema Sleutelspecialist is de elftalsponsor het damesteam dat op vrijdagavond actief is in de 7×7 competitie. Ook is Adema o.a. sponsor van een advertentie in het contactblad Zutphen / Warnsveld en lid van de ondernemersclub De Achterban. Ook de actie voor het verbeteren van de sfeer rondom veld ondersteunen ze.

Over Adema

Al sinds 1973 is Adema de specialist op gebied van sleutels, sloten, kluizen en beveiliging. Met 5 medewerkers in Enschede en 6 in Zutphen bestrijken zij een groot gebied in het oosten van Nederland. Sluitsystemen worden in eigen beheer geassembleerd, waardoor je optimaal geholpen bent, zowel in de initiële eerste levering, als bij naleveringen. Je kunt bij Adema terecht voor veel soorten graveerwerk, zoals het computergestuurd maken van naamplaatjes, aanduidingsborden, bewegwijzering, etc. Dit alles is mogelijk in diverse materialen zoals kunststof, aluminium, messing en plexiglas.

Contact

Ben je toe aan extra inbraakpreventie of wil je nieuwe sleutels laten bijmaken? Op naar Adema. Bekijk ook de website van Adema Sleutelspecialist.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]

Vind ik leuk 0

Artikel delen