Samenwerking Glasverzekering is onze sponsor van de week. De verzekeraar met locaties in Zutphen en Rotterdam is bordsponsor bij FC Zutphen en daar zijn we erg blij mee. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

Over Samenwerking Glasverzekering

In 1919 is Samenwerking Glasverzekering opgericht. Dat werd gedaan door winkeliers in Zutphen. Samen wilden zij het risico van glasschade voor hun panden afdekken. Het bedrijf is uitgegroeid tot een landelijk opererende verzekeraar die naar intermediairs en verzekerden optreedt als glasspecialist. Zij kunnen bus Samenwerking Glasverzekering terecht met alle vragen over risico’s, plaatsing, schade én herstel.

Connectie via Remco Elders

Mede dankzij Remco Elders is de connectie tussen Samenwerking Glasverzekering en FC Zutphen ontstaan. Remco werkt al jaren bij de verzekeraar. Wij kennen hem natuurlijk als de balvaste spits van eerst zvv Hercules en daarna Wilhelmina SSS en WHcZ. Hij speelde 278 wedstrijden voor W’SSS en WHcZ 1. Later maakte Remco een flink aantal jaren deel uit van de technische staf van de 1e selectie van FC Zutphen. Zelf voetbalt hij nog regelmatig met zijn team FC Zutphen 35+ 1.

Contact

Samenwerking Glasverzekering heeft een locatie in Zutphen en in Rotterdam. Ben je met jouw organisatie op zoek naar een verzekeraar op gebied van glas? Bezoek dan eens de website van Samenwerking Glasverzekering.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!