blok-oranje-rood

Sponsor van de week: SallandElectronics

blok-oranje-rood

Het bedrijf SallandElectronics is niet meer weg te denken als sponsor van onze club. We werken al heel wat jaren plezierig samen. SallandElectronics is dé specialist op het gebied van IoT-oplossingen en realiseert deze oplossingen al ruim 20 jaar. Het bedrijf staat onder leiding van FC Zutphen voorzitter Herman Tuininga. We bedanken het bedrijf uit Zwolle voor de fijne samenwerking en hopen dat deze nog lang wordt voortgezet. Deze week zijn ze onze sponsor van de week.

[ux_image id=”23038″]

[gap]

Sponsor U13 Tournament

SallandElectronics is binnen onze club erg bekend omdat ze hoofdsponsor zijn van het internationale U13 Tournament. Als hoofdsponsor van het toernooi hebben ze zelfs hun naam verbonden aan het toernooi. Maar ook langs het hoofdveld, het vernieuwde veld 2 en in het clubhuis vind je de naam van het bedrijf terug op de boarding en ramen. Bovendien zijn ze lid van ondernemersclub De Achterban.

Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) bestaat uit fysieke voorwerpen met een internetverbinding die online data kunnen verzenden. SallandElectronics realiseert al ruim 20 jaar IoT oplossingen.

Over SallandElectronics

Wij ontwikkelen en produceren op een veilige, efficiënte én duurzame wijze intelligente IoT-producten voor onze klanten. Onze IoT-producten worden voorzien van hoogstaande en gebruiksvriendelijke hard- en software. Met de mogelijkheden die onze IoT-oplossingen bieden, verhogen wij de efficiëntie van de bedrijfsvoering van onze klanten. Bij SallandElectronics staat u als klant centraal. Wij hechten grote waarde aan de samenwerkingen met onze klanten. Ons motto: samen efficiënt én resultaatgericht werken.

Wij denken in elke fase van de realisering van de IoT-oplossing met u mee om zo tot de beste oplossing voor uw vraagstuk te komen. Naast de ontwikkeling realiseren wij voor u de productie van de oplossing. Bovendien onderscheiden wij ons met de volgende kerncompetenties:

  • Embedded hard- en software
  • Internettechnologie en infrastructuren
  • Draadloze en energiezuinige oplossingen

Contact

SallandElectronics is in Zwolle gevestigd. Op de website van SallandElectronics vind je nog veel meer informatie over het bedrijf.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0