Sponsor van de week: Salland Zorgverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen is deze week onze sponsor van de week. Salland heeft jaarlijks een collectieve aanbieding voor leden van onze voetbalclub. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld bovendien een mooi reclamebord van onze sponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Salland Zorgverzekeringen dan ook graag in het zonnetje.

[ux_gallery ids=”28680,28679″ style=”none” columns=”2″]

[gap]

Samenwerking

FC Zutphen werkt sinds enkele jaren samen met Salland Zorgverzekeringen. Voor elk lid dat via FC Zutphen voor een zorgverkering bij Salland kiest ontvangen we € 50. Daarnaast ontvangt de club regelmatig extra materialen zoals trainingshesjes en een complete tas voor de verzorgers.

Over Salland Zorgverzekeringen

Over goede zorg hoeven onze verzekerden zich geen zorgen te maken. Dat regelen we gewoon. Maar liever richten wij ons op gezondheid, zodat de regio op haar inwoners kan blijven bouwen. Bij Salland Zorgverzekeringen geloven we dat bewegen je gelukkiger maakt. Wij investeren graag in sport en bewegen in de regio. Ook dit jaar staan we weer klaar voor sportverenigingen. We sponsoren ruim 170 sportclubs zodat zij kunnen investeren in hun club.

Contact

Voor meer informatie en een vollediger beeld van de dienstverlening: bezoek dan de website van Salland Zorgverzekeringen.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 3

Artikel delen