Salland Zorgverzekeringen is deze week onze sponsor van de week. Salland heeft jaarlijks een collectieve aanbieding voor leden van onze voetbalclub. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld bovendien een mooi reclamebord van onze sponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Salland Zorgverzekeringen dan ook graag in het zonnetje.

Samenwerking

FC Zutphen werkt sinds enkele jaren samen met Salland Zorgverzekeringen. Voor elk lid dat via FC Zutphen voor een zorgverkering bij Salland kiest ontvangen we € 50. Daarnaast ontvangt de club regelmatig extra materialen zoals trainingshesjes en een complete tas voor de verzorgers.

Over Salland Zorgverzekeringen

Over goede zorg hoeven onze verzekerden zich geen zorgen te maken. Dat regelen we gewoon. Maar liever richten wij ons op gezondheid, zodat de regio op haar inwoners kan blijven bouwen. Bij Salland Zorgverzekeringen geloven we dat bewegen je gelukkiger maakt. Wij investeren graag in sport en bewegen in de regio. Ook dit jaar staan we weer klaar voor sportverenigingen. We sponsoren ruim 170 sportclubs zodat zij kunnen investeren in hun club.

Contact

Voor meer informatie en een vollediger beeld van de dienstverlening: bezoek dan de website van Salland Zorgverzekeringen.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 3

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!