Running Center Zutphen is vanaf vandaag een week lang onze sponsor van de week. De gespecialiseerde loopsportwinkel voor Zutphen en omgeving is bordsponsor bij FC Zutphen en daar zijn we erg blij mee. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

Over Running Center

Running Center Zutphen is de gespecialiseerde loopsportwinkel voor Zutphen en omgeving. Hier krijg je op basis van een loop- en voetanalyse een advies dat op jou is toegesneden. De winkel is gevestigd op de Groenmarkt 25 in Zutphen.

Goede sport naast voetballen

Veel voetballers lopen regelmatig hard. Om hun conditie te verbeteren, fit te blijven in een voetballoze periode, of bij hun herstel na een blessure. Goede schoenen en fijne kleding is daarbij prettig. Running Center besteedt aandacht aan de pasvorm van hardloopschoenen. Ze kijken samen met jou welke schoen het beste past bij jouw loopstijl, lichaam en fysieke gesteldheid.

Contact

Ben je op zoek naar kleding of schoenen voor het hardlopen? Breng dan eens een bezoek aan de winkel of website van Running Center.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!