Sponsor van de week: Running Center Zutphen

Running Center Zutphen is vanaf vandaag een week lang onze sponsor van de week. De gespecialiseerde loopsportwinkel voor Zutphen en omgeving is bordsponsor bij FC Zutphen en daar zijn we erg blij mee. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”26144″ image_size=”original”]

[gap]

Over Running Center

Running Center Zutphen is de gespecialiseerde loopsportwinkel voor Zutphen en omgeving. Hier krijg je op basis van een loop- en voetanalyse een advies dat op jou is toegesneden. De winkel is gevestigd op de Groenmarkt 25 in Zutphen.

Goede sport naast voetballen

Veel voetballers lopen regelmatig hard. Om hun conditie te verbeteren, fit te blijven in een voetballoze periode, of bij hun herstel na een blessure. Goede schoenen en fijne kleding is daarbij prettig. Running Center besteedt aandacht aan de pasvorm van hardloopschoenen. Ze kijken samen met jou welke schoen het beste past bij jouw loopstijl, lichaam en fysieke gesteldheid.

Contact

Ben je op zoek naar kleding of schoenen voor het hardlopen? Breng dan eens een bezoek aan de winkel of website van Running Center.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0

Artikel delen