blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Reomas

blok-oranje-rood

Reomas is deze week onze sponsor van de week. Het bedrijf uit Zutphen bestaat al sinds 1976 en produceert tweecomponent kunststoffen. Reomas staat onder leiding van Norbert-Jan Streekstra. En dat is voor onze club een bekende naam. Hij stond jarenlang in het centrum van de verdediging van eerst Wilhelmina SSS en later WHcZ. We zijn erg blij dat Norbert met zijn bedrijf sponsor is bij onze club.

[ux_slider]

[ux_image id=”21951″ caption=”true”]

[ux_image id=”21952″ caption=”true”]

[ux_image id=”21953″]

[/ux_slider]
Foto’s: Hans ten Brinke (archief)

[gap]

Band met FC Zutphen

Reomas is sponsor van FC Zutphen 35+1 en prijkt daarmee fraai op het FC Zutphen shirt. Ook is Reomas lid van ondernemersclub De Achterban. ‘Ik vind het hartstikke leuk om op deze manier als sponsor mijn club te helpen. Ik liep hier als jonge jongen al rond en heb hier altijd met zo ongelooflijk veel plezier gevoetbald.’ Inmiddels voetbalt Norbert-Jan zelf niet meer. Knieklachten houden hem aan de kant. ‘Ik heb een tijdlang in de 35+ competitie gespeeld. Gezellig met de jongens. Ongeveer een half jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn knie. De kans is groot dat ik mijn laatste potje gespeeld heb’, vervolgt hij.

237 wedstrijden in het 1e elftal

Een clubicoon wil hij zichzelf niet noemen. Maar een feit is wel dat hij maar liefst 237 wedstrijden speelde voor Wilhelmina SSS en WHcZ. Samen met Bert Boonstra vormde hij een moeilijk te kloppen centraal duo, dat menig aanvaller van de tegenpartij een moeilijke middag bezorgde. ‘Wat een mooi aantal is dat. Het was een prachtige tijd. En dat soort mooie herinneringen zorgen er onder andere voor dat dit gewoon mijn cluppie is geworden en gebleven’.

[ux_image id=”17341″]

[gap]

Over Reomas

Reomas is sinds 1 september 1976 een innovatieve, toonaangevende producent van tweecomponent kunststoffen. ‘Wij ontwikkelen onze eigen kunststoffen en gieten deze in eigen producten die gebruikt worden voor de borende olie- en gasindustrie’, vertelt Norbert Streekstra.

Contact

Bezoek de website van Reomas voor meer informatie.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0