Reomas is deze week onze sponsor van de week. Het bedrijf uit Zutphen bestaat al sinds 1976 en produceert tweecomponent kunststoffen. Reomas staat onder leiding van Norbert-Jan Streekstra. En dat is voor onze club een bekende naam. Hij stond jarenlang in het centrum van de verdediging van eerst Wilhelmina SSS en later WHcZ. We zijn erg blij dat Norbert met zijn bedrijf sponsor is bij onze club.

Foto: Hans ten Brinke
Foto: Hans ten Brinke
Foto’s: Hans ten Brinke (archief)

Band met FC Zutphen

Reomas is sponsor van FC Zutphen 35+1 en prijkt daarmee fraai op het FC Zutphen shirt. Ook is Reomas lid van ondernemersclub De Achterban. ‘Ik vind het hartstikke leuk om op deze manier als sponsor mijn club te helpen. Ik liep hier als jonge jongen al rond en heb hier altijd met zo ongelooflijk veel plezier gevoetbald.’ Inmiddels voetbalt Norbert-Jan zelf niet meer. Knieklachten houden hem aan de kant. ‘Ik heb een tijdlang in de 35+ competitie gespeeld. Gezellig met de jongens. Ongeveer een half jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn knie. De kans is groot dat ik mijn laatste potje gespeeld heb’, vervolgt hij.

237 wedstrijden in het 1e elftal

Een clubicoon wil hij zichzelf niet noemen. Maar een feit is wel dat hij maar liefst 237 wedstrijden speelde voor Wilhelmina SSS en WHcZ. Samen met Bert Boonstra vormde hij een moeilijk te kloppen centraal duo, dat menig aanvaller van de tegenpartij een moeilijke middag bezorgde. ‘Wat een mooi aantal is dat. Het was een prachtige tijd. En dat soort mooie herinneringen zorgen er onder andere voor dat dit gewoon mijn cluppie is geworden en gebleven’.

Over Reomas

Reomas is sinds 1 september 1976 een innovatieve, toonaangevende producent van tweecomponent kunststoffen. ‘Wij ontwikkelen onze eigen kunststoffen en gieten deze in eigen producten die gebruikt worden voor de borende olie- en gasindustrie’, vertelt Norbert Streekstra.

Contact

Bezoek de website van Reomas voor meer informatie.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wietse Oosterveld
22 april 2021 09:23

Wat een geweldige lach heeft die Norbert.

1
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!