Remondis is sinds de oprichting in 1934 in Duitsland uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. In Nederland heeft Remondis een vestiging in Lichtenvoorde. Je kan bij Remondis terecht voor alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en waterbeheer. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. En gelukkig ook voor maatschappelijke betrokkenheid, want Remondis is een van onze bordsponsors. En deze week zijn ze de Sponsor van de Week.

Over Remondis

Remondis is in 1934 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Ze zijn aanwezig in meer dan 34 landen. Remondis heeft in Nederland meer dan 25 vestigingen en 1200 medewerkers. De Remontes Groep weet vrijwel alle afvalstromen om te zetten in nieuwe grondstoffen, producten of duurzame energie. Dat is goed voor het milieu want hiermee neemt het gebruik van nieuwe grondstoffen af. Een voorbeeld van een innovatieve en duurzame oplossing die Remondis biedt is de luierrecyclingsinstallatie die in Arnhem gebouwd is. Deze, in Nederland, unieke installatie verwerkt luiermateriaal tot de secundaire grondstoffen kunststofgranulaat en papierpulp en produceert biogas.

De Remondis Groep houdt zich niet alleen actief bezig met het inzamelen, bewerken en recyclen van afvalstoffen. Ook adviseren ze bedrijven over het voorkomen van het ontstaan van afval. In de zogeheten afvalscan geeft Remondis advies over hoe je de hoeveelheid afval kan reduceren. Dit levert vaak een kostenbesparing op.

Contact

Heb je interesse in bijvoorbeeld de afvalscan, neem dan contact op met Remondis. Voor meer informatie over REMONDIS, kan je terecht op hun website. Mocht je nog op zoek zijn naar een baan, kijk dan ook even bij de vacatures. Remondis Nederland blijft groeien en is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 5

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!