blok-oranje-rood

Sponsor van de week: RBZ vloeren

blok-oranje-rood

Onze sponsor van de week is deze keer RBZ vloeren. Dat is het bedrijf van Ronnie Barink, al jaren een bekend gezicht bij onze club. Ronnie voetbalt zelf inmiddels niet meer, maar hij volgt de verrichtingen en leuke activiteiten van zijn team nog op de voet en is er altijd.

[ux_image id=”19963″ caption=”true”]

[gap]

Naast sponsor van FC Zutphen 35+ 8 is RBZ vloeren ook bordsponsor, Vriend van het SallandElectronics U13 Tournament en zijn ze in de kantine zichtbaar met een prachtig ets-raam.

Over RBZ vloeren

RBZ vloeren is al jaren een begrip en toonaangevend in Zutphen en omgeving. Of het nu gaat om een nieuwe vloer of om advies over een bestaande of nieuw aan te schaffen vloer, je bent hiervoor bij RBZ vloeren aan het juiste adres. Ze beschikken over een eigen showroom waar je (op afspraak) op je gemak kunt kijken naar een droomvloer. RBZ vloeren legt een parket- of laminaatvloer snel en vakkundig. Ook voor het leggen van massief houten vloeren, al dan niet verlijmd, kun je een beroep op hen doen.

Contact

Volg RBZ vloeren op Facebook of bezoek de website van RBZ vloeren voor meer informatie.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0