blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Playnetic

blok-oranje-rood

Playnetic is onze sponsor van de week. Het bedrijf, dat zijn wortels in onze stad Zutphen heeft, werkt door o.a. de creatie van speeltoestellen, aan hun droom om alle kinderen weer buiten te laten spelen. We zijn blij dat dit bedrijf met hun mooie initiatieven sponsor is van onze club.

[ux_image id=”21425″ caption=”true”]

[gap]

Sponsor MO13-1

Playnetic is sponsor van FC Zutphen MO13-1 en daar zijn we erg blij mee. De familie Stein beseft zich als maatschappelijk betrokken ondernemer dat vrijwilligersorganisaties financiële steun nodig hebben om goed te functioneren. Dat geldt ook voor FC Zutphen. Mede dankzij de steun van sponsors wordt de opleiding van (jeugd)voetballers en trainers mogelijk gemaakt. Toen hun dochter begon met voetballen werd voor de familie Stein de interesse om sponsor te worden vergroot en werd Playnetic sponsor van FC Zutphen MO13-1. De wederzijdse intentie is er om een duurzame samenwerking te realiseren.

Over Playnetic

Het bedrijf Playnetic heeft zijn wortels in Nederland, in de prachtige stad Zutphen. Sinds de oprichting in 2007 is Playnetic over de hele wereld vertakt. We zijn er trots op dat we langdurige relaties hebben opgebouwd met ontwikkelingspartners en wederverkopers over de hele wereld die ons helpen onze dromen te verwezenlijken.

Een van onze dromen is om alle kinderen, jong en oud, weer buiten te laten spelen! Tegenwoordig moet de speeltuin concurreren met moderne technologieën zoals de smartphone, iPad, Playstation enzovoort. Hierdoor brengen veel kinderen teveel tijd in huis door.

Wij geloven dat we iedereen weer naar buiten kunnen krijgen met spannende, interactieve, duurzame, door mensen aangedreven speeltoestellen. Onze speeltoestellen combineren deze moderne technologieën met een uitzonderlijk speelplaatsontwerp om iets unieks en spannends te bieden.

Producten

Playnetic maakt o.a. de ProtectoNetic. Druk op het voetpedaal om duurzame, door mensen aangedreven energie op te wekken en de ProtectoNetic geeft een ontsmettingsmiddel af om handen te reinigen. Ondertussen vertelt de ProtectoNetic een educatief verhaal. Hygiëne is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Andere voorbeelden van creaties van Playnetic zijn: schommels, bankjes, game muren enz. Allemaal ontwerpen die nieuwsgierigheid van mensen prikkelt en waarbij opwekken van energie en de aanwezigheid van geluiden een rol spelen. De producten die Playnetic maakt staan uitgebreid toegelicht op de website van het bedrijf.

Contact

Bezoek de website van Playnetic voor meer informatie, contact mogelijkheden of om een afspraak te maken.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0