Deze week is notariskantoor Coops Rouweler onze sponsor van de week. Coops Rouweler is een bekend notariskantoor in Zutphen en omstreken.

Elftalsponsor

Sinds vorig seizoen is Notaris Coops Rouweler de elftalsponsor van FC Zutphen (zon) 2.

Over Coops Rouweler

Notaris Coops Rouweler kent een lange historie en is al sinds 1812 gevestigd in Zutphen. Sinds 25 jaar op de huidige locatie aan de IJsselkade, gelegen tussen de IJssel en de Berkel. Vorig jaar heeft Willem Coops de zaak van Aloys Rouweler overgenomen. Aloys Rouweler is nog wel actief binnen het bedrijf, maar is langzaam aan het afbouwen. We kennen Aloys natuurlijk ook goed, want onlangs is hij benoemd tot bestuurslid commerciële zaken bij onze club.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Voor een aantal zaken heeft u een notaris nodig. Bij Notariskantoor Coops Rouweler in Zutphen kunt u rekenen op een persoonlijke benadering van al onze medewerkers. Als u bij ons binnenloopt voelt u zich welkom. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met al uw notariële zaken. U wilt dat uw zaken goed geregeld worden en u wilt niet voor onaangename verrassingen komen te staan. U stelt prijs op een gedegen en eerlijk advies en een vlotte aanpak. Onze medewerkers hebben veel ervaring en deskundigheid in de meest uiteenlopende rechtsgebieden. Wij zijn u graag van dienst bij al uw notariële zaken:

  • uw huis en hypotheek
  • uw huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract
  • uw levenstestament
  • uw testament en uw vragen over erfrecht.

Ook adviseren wij u graag en met deskundigheid over het rechtspersonenrecht (vennootschappen, verenigingen en stichtingen) en uw onderneming; de keuze van de gewenste rechtsvorm en vele (ook fiscale) aspecten die daar bij spelen. Voor zaken over onroerend goed kunt u ook bij ons terecht. Wij werken met duidelijke en all-in tarieven, zonder verrassingen achteraf.

Contact

Bezoek ook de website van Notaris Coops Rouweler voor meer informatie en contact mogelijkheden.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

17 vind-ik-leuks

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!