blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Mazzard Farm

blok-oranje-rood

Mazzard Farm is deze week onze sponsor van de week. Samen met zijn vrouw Jacqueline verhuurt Ruud Jansen Venneboer prachtige vakantiehuizen in Devon (Engeland). We kennen Ruud als oud-speler van onze club, trouwe volger van onze website en social media en uiteraard als columnist van Vijfde Gevoelens. Sinds een aantal jaren is Mazzard Farm bordsponsor van onze club. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld een mooi reclamebord van onze bordsponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Mazzard Farm dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”27452″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Mazzard Farm

Als je je vakantie boekt op Mazzard Farm in Devon ben je niet alleen verzekerd van een heel mooi en comfortabel huisje, maar ook van prachtige voorzieningen en een adembenemende omgeving. Met 6 huisjes (1, 2, 3 en 5 slaapkamerhuisjes beschikbaar), prachtig gesitueerd rond een leuke binnenplaats, en met ruimte voor in totaal 26 gasten, is Mazzard Farm een fantastische bestemming voor stellen, families en groepen.

De diverse kinderspeelgelegenheden, ons bos en het autovrije karakter van het park maken Mazzard Farm bij uitstek een perfecte kindvriendelijke vakantiebestemming. Elk huisje is uiterst comfortabel en stijlvol ingericht, met hoge kwaliteit bedden, keukens en badkamers als standaard.

Contact

Ook zin in een aantal dagen vakantie? Wil je meer weten over Mazzard Farm en een indruk krijgen van de huisjes en de mooie accommodatie? Bekijk dan de website van Mazzard Farm.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 1