blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Luijendijk Hoveniers

blok-oranje-rood

Deze week staat Luijendijk Hoveniers in de schijnwerpers als onze sponsor van de week. Luijendijk is al geruime tijd sponsor bij FC Zutphen. Robert Wijnhoven speelt al vanaf de jeugd bij onze club en nam het bedrijf in 2015 met zijn zakenpartners Marcel Blom over.

[ux_image id=”19601″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Inmiddels hebben ze een prachtig nieuw onderkomen gevonden aan de Zutphenseweg, tegenover Wok Maxis. Luijendijk Hoveniers is o.a. gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Zelf zeggen ze: ‘we bieden nagenoeg elke denkbare oplossing op het gebied van groei en bloei’. Plannen voor de aanleg van een nieuwe tuin of is het tijd voor groot onderhoud? Neem vooral eens contact op met Luijendijk!

Gevoel voor groen

Wij ontwerpen zelf tuinen en werken geregeld samen met tuinarchitecten. Of het nou enkele vierkante meters privétuin of zelfs meerdere hectaren bedrijfsgroen betreft, wij verzorgen met passie en ‘gevoel voor groen’ de aanleg of het onderhoud hiervan. Zorgvuldig, snel en toch opvallend scherp geprijsd. Dit dankzij efficiënte werkmethoden, een modern machinepark en een vakkundig en geroutineerd team dat er elke dag weer voor gáát.

Onderhoud

Onze onderhoudswerkzaamheden bestaan uit algemeen gazononderhoud, algen en mosbestrijding, bemesting, het onderhouden van borders, onkruidbestrijding, voor- en najaarsbeurten, het snoeien van hagen, heesters en bomen en het snoeien van fruitbomen en klein fruit. In de herfst kunnen wij helpen bij het verwijderen en afvoeren van gevallen blad.

Contact

Bekijk ook onze website voor een indruk van onze dienstverlening. Voor vragen: info@luijendijk-hoveniers.nl.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0