Kimenai is deze keer onze sponsor van de week. Het installatiebedrijf uit Warnsveld is 1 van onze bordsponsors en daar zijn we erg blij mee. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

Over Kimenai

Kimenai is een veelzijdig installatiebedrijf en kent een aantal specialisaties: technisch beheer, klimaat, elektrotechniek en sanitair. Maar ook brandbeveiliging, energetisch renoveren, data en gebouwbesturingssystemen.

Maatschappelijk betrokken

Kimenai Installatiebeheer BV is een jong en gespecialiseerd installatiebedrijf dat is gevestigd in Warnsveld. Het leveren van kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden en vanuit deze visie vertrouwd met elkaar om te gaan. Dit streven is kort samengevat in onze slogan ‘Samen Vertrouwd Sterker’.

Contact

Ben je thuis of voor je werk op zoek naar een installatiebedrijf? Misschien kan Kimenai iets voor je betekenen. Bekijk ook de website van Kimenai.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!