blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Kimenai

blok-oranje-rood

Kimenai is deze keer onze sponsor van de week. Het installatiebedrijf uit Warnsveld is 1 van onze bordsponsors en daar zijn we erg blij mee. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Over Kimenai

Kimenai is een veelzijdig installatiebedrijf en kent een aantal specialisaties: technisch beheer, klimaat, elektrotechniek en sanitair. Maar ook brandbeveiliging, energetisch renoveren, data en gebouwbesturingssystemen.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”26001″]

[/col]

[/row]
[gap]

Maatschappelijk betrokken

Kimenai Installatiebeheer BV is een jong en gespecialiseerd installatiebedrijf dat is gevestigd in Warnsveld. Het leveren van kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden en vanuit deze visie vertrouwd met elkaar om te gaan. Dit streven is kort samengevat in onze slogan ‘Samen Vertrouwd Sterker’.

Contact

Ben je thuis of voor je werk op zoek naar een installatiebedrijf? Misschien kan Kimenai iets voor je betekenen. Bekijk ook de website van Kimenai.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]

Vind ik leuk 0