blok-oranje-rood

Sponsor van de week: J. van der Ploeg Dienstverlening

blok-oranje-rood

Al lange tijd is J. van der Ploeg Dienstverlening een trouwe sponsor van onze club. Ze zijn, zoals ze dat zelf zo mooi zeggen, úw dienstverlener in de schoonmaak. We bedanken J. van der Ploeg voor de fijne samenwerking en hopen dat deze nog lang zal worden voortgezet. Deze week zijn ze onze sponsor van de week.

[ux_image id=”22813″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Al jaren sponsor

J. van der Ploeg is al heel veel jaren sponsor bij onze club. In het verleden vaak als teamsponsor van meerdere teams. Momenteel zijn ze sponsor van diverse activiteiten. Bijvoorbeeld van het U13 Tournament en ook doen ze mee aan het initiatief om de voetbalsfeer rondom het 2e veld te verbeteren.

Over J. van der Ploeg

Wij maken sinds 1994 schoon in de Stedendriehoek en Achterhoek in plaatsen zoals Zutphen, Deventer, Doetinchem en Lochem. Ook verwijderen we graffiti en alg van gevels, daken, stoepen en terrassen met onze professionele hogedrukreinigers. Snel, vakkundig en duurzaam. Wij wassen ook ramen van bedrijfspanden, scholen en wooncomplexen, op de begane grond en op hoogte. Professioneel, veilig en altijd streeploos! Daarnaast hebben wij nog veel meer schoonmaakdiensten.

Maatwerk

Maatwerk is het sleutelwoord. ‘We werken niet met standaard werkprogramma’s, maar luisteren echt naar de wensen van de klant. Bij nieuwe opdrachtgevers loopt onze objectleidster of wijzelf de eerste week mee om eventuele knelpunten te signaleren’, verklaart directeur Natascha van der Ploeg. ‘Ook kijken we dan wie van onze medewerkers het beste bij de klant past. In een industriële omgeving is het heel anders werken dan in een kantoor, school of fysiopraktijk.’

Contact

J. van der Ploeg is in Zutphen en in Deventer gevestigd. Op de website van J. van der Ploeg Dienstverlening vind je nog veel meer informatie over het bedrijf.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0