Al lange tijd is J. van der Ploeg Dienstverlening een trouwe sponsor van onze club. Ze zijn, zoals ze dat zelf zo mooi zeggen, úw dienstverlener in de schoonmaak. We bedanken J. van der Ploeg voor de fijne samenwerking en hopen dat deze nog lang zal worden voortgezet. Deze week zijn ze onze sponsor van de week.

Al jaren sponsor

J. van der Ploeg is al heel veel jaren sponsor bij onze club. In het verleden vaak als teamsponsor van meerdere teams. Momenteel zijn ze sponsor van diverse activiteiten. Bijvoorbeeld van het U13 Tournament en ook doen ze mee aan het initiatief om de voetbalsfeer rondom het 2e veld te verbeteren.

Over J. van der Ploeg

Wij maken sinds 1994 schoon in de Stedendriehoek en Achterhoek in plaatsen zoals Zutphen, Deventer, Doetinchem en Lochem. Ook verwijderen we graffiti en alg van gevels, daken, stoepen en terrassen met onze professionele hogedrukreinigers. Snel, vakkundig en duurzaam. Wij wassen ook ramen van bedrijfspanden, scholen en wooncomplexen, op de begane grond en op hoogte. Professioneel, veilig en altijd streeploos! Daarnaast hebben wij nog veel meer schoonmaakdiensten.

Maatwerk

Maatwerk is het sleutelwoord. ‘We werken niet met standaard werkprogramma’s, maar luisteren echt naar de wensen van de klant. Bij nieuwe opdrachtgevers loopt onze objectleidster of wijzelf de eerste week mee om eventuele knelpunten te signaleren’, verklaart directeur Natascha van der Ploeg. ‘Ook kijken we dan wie van onze medewerkers het beste bij de klant past. In een industriële omgeving is het heel anders werken dan in een kantoor, school of fysiopraktijk.’

Contact

J. van der Ploeg is in Zutphen en in Deventer gevestigd. Op de website van J. van der Ploeg Dienstverlening vind je nog veel meer informatie over het bedrijf.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!