blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Italiaans restaurant Vaticano

blok-oranje-rood

Italiaans restaurant Vaticano is deze week onze sponsor van de week. Bij Vaticano kun je heerlijk eten in een gezellige ambiance. En natuurlijk is ook afhalen van een lekkere maaltijd mogelijk. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld een mooi reclamebord van onze sponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Vaticano dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”28841″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Vaticano

Vaticano is gehuisvest in een statig pand in de gezellige binnenstad van Zutphen. Vanaf ons zonovergoten terras heeft u een prachtig uitzicht op de Wijnhuistoren, de Drogenapstoren en kunt u luisteren naar het vallende water van de fontein op de Houtmarkt. Restaurant Vaticano ligt aan de rand van de autovrije markt, maar is goed bereikbaar en is omringd met voldoende parkeer­mogelijkheden. Ook ligt het restaurant op loopafstand van het bus- en treinstation. U kunt iedere dag bij ons terecht. Wij openen onze deuren om 11:00 uur ‘s ochtends voor de lunch en sluiten de keuken ‘s avonds pas als alle gasten tevreden huiswaarts zijn gekeerd.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar het heerlijke eten van Restaurant Vaticano? Bekijk dan ook eens de website van Vaticano.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 4