Italiaans restaurant Vaticano is deze week onze sponsor van de week. Bij Vaticano kun je heerlijk eten in een gezellige ambiance. En natuurlijk is ook afhalen van een lekkere maaltijd mogelijk. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld een mooi reclamebord van onze sponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Vaticano dan ook graag in het zonnetje.

Foto: website Vaticano

Over Vaticano

Vaticano is gehuisvest in een statig pand in de gezellige binnenstad van Zutphen. Vanaf ons zonovergoten terras heeft u een prachtig uitzicht op de Wijnhuistoren, de Drogenapstoren en kunt u luisteren naar het vallende water van de fontein op de Houtmarkt. Restaurant Vaticano ligt aan de rand van de autovrije markt, maar is goed bereikbaar en is omringd met voldoende parkeer­mogelijkheden. Ook ligt het restaurant op loopafstand van het bus- en treinstation. U kunt iedere dag bij ons terecht. Wij openen onze deuren om 11:00 uur ‘s ochtends voor de lunch en sluiten de keuken ‘s avonds pas als alle gasten tevreden huiswaarts zijn gekeerd.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar het heerlijke eten van Restaurant Vaticano? Bekijk dan ook eens de website van Vaticano.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 4

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!