Installatiebedrijf Plette is deze week onze sponsor van de week. Plette is een installatiebedrijf uit Warnsveld waar je onder andere terecht kunt voor werkzaamheden voor de centrale verwarming. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld een mooi reclamebord van onze sponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Plette dan ook graag in het zonnetje.

Over Plette

Plette Installaties is gevestigd aan het Leestensepad in Warnsveld. Bij installatiebedrijf Plette kun je o.a. terecht voor gas en water, elektra, sanitair, aanleg van CV installaties, plaatsen van CV ketels, onderhoud van CV ketels, reparaties en het verhelpen van storingen.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de werkwijze en dienstverlening van Plette? Het bedrijf is gevestigd aan het Leestensepad in Warnsveld.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 4

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!