IJsselzorg is sinds enkele weken de nieuwe stersponsor van FC Zutphen (zat) 2. Het team van trainer Toon Hillebrand gaat dankzij hun nieuwe sponsor in gloednieuwe wedstrijdtenues de competitie in. Deze week is IJsselzorg onze sponsor van de week.

Foto: Hans ten Brinke

Dit doet IJsselzorg

IJsselzorg biedt al sinds 2006 ambulante begeleiding en dagbesteding aan volwassenen met complexe problematiek. Onder het motto: wij lopen niet weg als het moeilijk wordt. Dan beginnen we pas. IJsselzorg biedt geen behandeling of opvang, maar helpt cliënten verder door ze te begeleiden bij het zoeken naar een woning, werk of dagbesteding. IJsselzorg helpt mensen hun sociale leven of hun financiën op de rit te krijgen. Door mee te gaan naar instanties, creëren van structuur in het dagelijks leven of ondersteuning bij problemen binnen het gezin. Dat doen ze op een laagdrempelige manier zodat iedereen met een verwijzing bij IJsselzorg terecht kan.

Mooie samenwerking

Martijn Traas en Cynthia Ong zijn namens IJsselzorg contactpersonen voor onze club. We kijken uit naar een mooie samenwerking. Afgelopen week waren zij te gast bij FC Zutphen om de sponsorovereenkomst te ondertekenen. Ook maakten ze kennis met de spelers en technische staf van het 2e zaterdagteam.

Contact

Op de website van IJsselzorg vind je meer informatie en ook contactgegevens.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!