blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Houx Sport

blok-oranje-rood

Houx Sport is onze sponsor van de week. Houx Sport is al jarenlang een begrip in Zutphen en omstreken als onbetwiste sportspecialist. Je kunt er terecht voor kleding, schoenen en accessoires voor heel veel sporten. En natuurlijk ook voor voetbal! Het bedrijf, dat wordt gerund door Ruud en Liesbeth, is al jaren sponsor van onze club. Momenteel als elftalsponsor van MO15-1 en sponsor van de JO8 en JO9 afdeling. Houx Sport is als kledingpartner al jaren verantwoordelijk voor de levering van FC Zutphen clubkleding.

[ux_slider hide_nav=”true”]

[ux_image id=”20083″ caption=”true”]

[ux_image id=”20084″ caption=”true”]

[/ux_slider]

(Foto’s uit het archief, ruim voor corona)

Ondernemen in tijden van corona

Bijna een jaar geleden werden we overvallen door het coronavirus. In eerste instantie leek het allemaal wel mee te vallen en hadden we de hoop dat alles relatief snel voorbij zou gaan. Helaas kwam er toen een lockdown aan en dit had een grote impact op onze winkelverkoop. Toen de lockdown werd opgeheven wisten de klanten ons gelukkig weer goed te vinden en draaiden we weer goede omzetten.

Maar toen werd er in december vorig jaar de 2e lockdown aangekondigd. En die blijkt een stuk ingrijpender dan de eerste. Wederom stortte de verkoop in en moesten we manieren verzinnen om bezig te blijven en de periode door te komen.

In deze 2e lockdown zijn we bezig gegaan met het inventariseren, opruimen en het ordenen van de winkel, kortom genoeg te doen.

Houx Sport groeit door!

We zijn ook bezig met iets anders leuks. We gaan namelijk de winkel uitbreiden! Het pand naast ons hebben we gehuurd en we maken een doorgang tussen beide panden, waardoor er één grote winkel ontstaat. Daar zijn we nu samen met het personeel druk mee: slopen, klussen, schilderen etc.

Door het grotere winkeloppervlakte kunnen wij ons assortiment uitbreiden. Vooral de hockey-, tennis- en voetbalcollectie zullen uitgebreider en mooier gepresenteerd zijn.

Je kunt gewoon bij ons terecht

Omdat er soms toch een schoen te klein is of er een snaar van het tennisracket knapt zijn we nog gewoon aanwezig in de winkel, van 10:00 tot 17:00 uur. Voor vragen of bestellingen kunt u altijd bellen of mailen.

Social media

We zijn ook wat actiever geworden op Facebook en we hebben sinds kort ook een Instagram account waar we een deel van de collectie tonen. De getoonde spullen kunnen natuurlijk ook bij ons besteld worden, we leveren gewoon aan huis. Volg jij ons al op Facebook en Instagram?

[follow title=”Volg Houx Sport op social media” style=”fill” facebook=”https://www.facebook.com/Houxsport/” instagram=”https://www.instagram.com/houxsport/”]

Contact

Houx Sport
0575-515310

[gap]

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0