Sponsor van de week: Hogeman Dooijeweerd Advocaten

Foto: Hans ten Brinke

Onze sponsor van de week is deze keer Hogeman Dooijeweerd Advocaten. Bij dit advocatenkantoor uit Zutphen werkt o.a. Alwin Dooijeweerd. En dat is geen onbekende binnen onze club. Alwin voetbalt zelf bij FC Zutphen 35+ 4. Zijn bedrijf sponsort dit team al een aantal jaren. Maar ze doen nog veel meer voor onze club. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”25019″ caption=”true”]

[gap]

Naast sponsor van FC Zutphen 35+ 4 is Hogeman Dooijeweerd Advocaten ook bordsponsor en Vriend van het SallandElectronics U13 Tournament. Ook doen ze enthousiast mee aan het initiatief om meer sfeer te krijgen rondom veld 2. Onlangs heeft het advocatenkantoor zich ook als sponsor verbonden aan de Voetbal3Daagse van FC Zutphen.

Over Hogeman Dooijeweerd

Advocaat, adviseur, vertrouwenspersoon, sparring-partner. Duidelijk, klare taal en no-nonsense. Zo presenteert het Advocaten kantoor zich. Dat lichten ze toe: Wij zijn advocaten. Uit Zutphen. Wij zijn toegankelijk en bereikbaar. Wij denken met u mee. Wij adviseren u om te doen of juist te laten. De regie te nemen of juist te zwijgen. Wij zijn dat stemmetje in uw hoofd. Wij geven antwoord op de vraag, die u zichzelf nog niet had gesteld. Wij gaan net dat stapje verder. Wij zijn met u en voor u.

Contact

Op de website van Hogeman Dooijeweerd Advocaten lees je meer informatie over het advocatenkantoor, dat is gevestigd aan de Burgemeester Dijckmeesterweg in Zutphen.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0

Artikel delen