Onze sponsor van de week is deze keer Hogeman Dooijeweerd Advocaten. Bij dit advocatenkantoor uit Zutphen werkt o.a. Alwin Dooijeweerd. En dat is geen onbekende binnen onze club. Alwin voetbalt zelf bij FC Zutphen 35+ 4. Zijn bedrijf sponsort dit team al een aantal jaren. Maar ze doen nog veel meer voor onze club. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

Foto: Hans ten Brinke

Naast sponsor van FC Zutphen 35+ 4 is Hogeman Dooijeweerd Advocaten ook bordsponsor en Vriend van het SallandElectronics U13 Tournament. Ook doen ze enthousiast mee aan het initiatief om meer sfeer te krijgen rondom veld 2. Onlangs heeft het advocatenkantoor zich ook als sponsor verbonden aan de Voetbal3Daagse van FC Zutphen.

Over Hogeman Dooijeweerd

Advocaat, adviseur, vertrouwenspersoon, sparring-partner. Duidelijk, klare taal en no-nonsense. Zo presenteert het Advocaten kantoor zich. Dat lichten ze toe: Wij zijn advocaten. Uit Zutphen. Wij zijn toegankelijk en bereikbaar. Wij denken met u mee. Wij adviseren u om te doen of juist te laten. De regie te nemen of juist te zwijgen. Wij zijn dat stemmetje in uw hoofd. Wij geven antwoord op de vraag, die u zichzelf nog niet had gesteld. Wij gaan net dat stapje verder. Wij zijn met u en voor u.

Contact

Op de website van Hogeman Dooijeweerd Advocaten lees je meer informatie over het advocatenkantoor, dat is gevestigd aan de Burgemeester Dijckmeesterweg in Zutphen.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!