blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Grand Café Pierrot

blok-oranje-rood

Deze week is Grand Café Pierrot onze sponsor van de week. Pierrot is gevestigd op een centrale plek in Zutphen: op de gezellige markt. Grand Café Pierrot is al heel wat jaren sponsor van FC Zutphen.

[ux_image id=”18692″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Grand Café Pierrot is al een tijd elftalsponsor. Eerst van FC Zutphen (zon) 3 en tegenwoordig van FC Zutphen (zat) 4. Ook is Pierrot bordsponsor.

Over Pierrot

Al sinds 1991 is Pierrot een supergezellig café in hartje Zutphen. Dankzij de aanwezigheid van een gevelbreed verwarmd terras is het bij elk weertype, zowel binnen als buiten gezellig om te zijn. We hebben een uitgebreide kaart voor grote en kleine groepen. Natuurlijk hopen we dat we snel weer volledig geopend kunnen zijn.

Afhalen en bezorgen

Bij Pierrot kun je momenteel kiezen om je maaltijd af te halen of te laten bezorgen. Wij zijn zelfs extra lang geopend voor take away! Denk hierbij aan koffie, lunch, winterse kost (zoals erwtensoep en boerenkool). Maar ook heerlijke diner gerechten. Mogelijk dat je voor de komende feestdagen nog gebruik kunt maken van onderstaand aanbod. En bekijk ook onze website.

[ux_gallery ids=”18702,18700″ style=”none” lightbox_image_size=”original” columns=”2″ depth_hover=”2″ image_size=”original” image_hover=”glow”]

[gap]

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]

[gap]

Vind ik leuk 0