blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Gotink Installatie

blok-oranje-rood

Gotink Installatie is deze week onze sponsor van de week. Gotink is een installatiebedrijf uit Hengelo (G) waar je onder andere terecht kunt voor een compleet nieuwe badkamer of renovatie en reparatie van een bestaande badkamer. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld een mooi reclamebord van onze sponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Gotink dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”28214″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Gotink Installatie

Gotink Installatie is een modern en veelzijdig installatiebedrijf uit Hengelo (G). We zijn actief in de gehele Achterhoek zoals in Zutphen, Lochem, Vorden, Zelhem, Doetinchem maar ook buiten de Achterhoek realiseren we projecten.

Ons bedrijf realiseert alle soorten installaties; van gas, water en centrale verwarming tot aan elektra en airconditioning. Of het nu gaat om het plaatsen van een buitenkraan, een renovatie of een nieuwbouwproject: wij zijn uw partner.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de werkwijze en dienstverlening van Gotink? Het bedrijf is gevestigd aan de Molenenk 6 in Hengelo (G). En online zijn ze natuurlijk ook te vinden. Bezoek daarvoor de website van Gotink Installatie.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 1