blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Financieel Raadhuis

blok-oranje-rood

Deze week is Financieel Raadhuis onze sponsor van de week. Financieel Raadhuis is al jarenlang sponsor bij FC Zutphen. Op allerlei gebieden hebben zij een financiële bijdrage geleverd aan de ontplooiing van FC Zutphen als toonaangevende voetbalclub in onze regio. Wist je dat directeur Johan de Jonge zelf jaren 1e elftalspeler was? Hij is ook altijd betrokken gebleven bij onze club.

[ux_image id=”19859″ image_size=”original”]

[gap]

Johan de Jonge

We zijn blij dat Johan ons ook als ondernemer blijft steunen. Johan is een erkend financieel adviseur en eindverantwoordelijk voor Financieel Raadhuis. De belangrijkste motivaties? Transparantie, vertrouwen en duidelijkheid! Een ondernemer die graag voor jou klaarstaat met een no-nonsense mentaliteit. En dat is precies waar Financieel Raadhuis voor staat. Johan richt zich niet alleen op op zijn woonplaats Zutphen, maar ook omliggende plaatsen zoals Brummen, Lochem, Vorden en Warnsveld.

Meer over Financieel Raadhuis

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

Contact en meer informatie

Wil je meer weten over Financieel Raadhuis? Neem dan contact op of kijk even op de website van Financieel Raadhuis.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0