Eggink Maalderink Garantiemakelaars is deze week onze sponsor van de week. Eggink Maalderink is een sponsor waar we al vele jaren prettig mee samenwerken. We vertellen daar graag iets meer over.

Foto: Website Eggink Maalderink

Stersponsor

Eggink Maalderink is stersponsor bij FC Zutphen. Het groen-gele logo en de naam van de makelaar is o.a. te zien op de shirts van FC Zutphen 35+1 en in ons clubhuis als raam-ets. Ook zijn ze sponsor van het SallandElectronics U13 Tournament en lid van ondernemersclub De Achterban.

Hans Nijland

Een van de drijvende krachten achter het succesvolle makelaarskantoor is Hans Nijland. En dat is voor onze voetbalclub natuurlijk een zeer bekende naam. Hans speelde 338 wedstrijden in ons 1e elftal. Inmiddels speelt hij op vrijdagavond in de 35+ competitie. Ook is Hans al meerdere jaren lid van de Technische Commissie.

Over Eggink Maalderink

Eggink Maalderink Garantiemakelaar, jouw makelaar in Zutphen. Ben je op zoek naar een makelaar in Zutphen en omgeving om jouw woning te verkopen Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar? Wij helpen je graag. Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij je op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aankoop of verkoop van jouw woning.

Aankoop, verkoop, taxeren en nieuwbouw

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor al in het beginstadium van ontwikkeling betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kun je bij ons terecht voor taxaties en een onafhankelijk hypotheekadvies. Wij streven naar volle tevredenheid voor zowel de verkoper als de koper van een woning. Dit maakt dat wij je de beste oplossingen kunnen bieden voor alles wat bij de verkoop en aankoop van jouw woning komt kijken. Onze medewerkers passen graag hun kennis en ervaring toe om je op professionele wijze te helpen.

Sponsoring

Hans Nijland vertelde onze sponsorcommissie dat hij de vereniging FC Zutphen een warm hart toedraagt. Maar dat het zakelijk gezien van belang is om ook de sport in het algemeen in Zutphen te blijven bedienen. Om die reden zien we de naam en het logo van Eggink Maalderink op veel sportcomplexen in Zutphen terug.

Contact

Bezoek ook de website van Eggink Maalderink Garantiemakelaar voor meer informatie en contact mogelijkheden.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

21 vind-ik-leuks
Ruud Evers

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!