blok-oranje-rood

Sponsor van de week: eetcafé & snackbar Kokkie

blok-oranje-rood

Eetcafé & snackbar Kokkie is deze keer onze sponsor van de week. Kokkie is al sinds jaren een begrip in Zutphen en een goed adres voor een lekkere snack. Ook zijn ze al lange tijd bordsponsor bij FC Zutphen. En daar zijn we erg blij mee. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”26680″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over eetcafé & snackbar Kokkie

Ons 4 in 1 concept biedt voor ieder wat wils! Je kunt bij ons terecht voor een lekker patatje met snack naar keuze, maar óók voor een heerlijk en compleet menu of een bakje ambachtelijk eigen gemaakt ijs. In 2018 is Kokkie Zutphen volledig verbouwd, waardoor het een eetgelegenheid is met een zeer moderne en aangename uitstraling. Even een avondje geen zin om te koken? Kom gezellig bij ons eten, haal uw eten af óf laat het bij u thuis bezorgen. Bij Kokkie Zutphen is alles mogelijk! Wij bezorgen uw eten van 17:00 tot 20:00 uur. De bezorgkosten bedragen € 2,50 en de minimale besteding voor bezorging is € 10.

Contact

Je vindt Kokkie aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen. Kokkie heeft een snackbar, ijssalon, eetcafé en een gezellige bruinkroeg om de hoek. Meer info en het menu vind je op de website van Kokkie.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0