blok-oranje-rood

Sponsor van de week: DWR Notarissen

blok-oranje-rood

DWR Notarissen is deze week onze sponsor van de week. Bij DWR kun je o.a. terecht voor het opstellen van een testament, huwelijkse voorwaarden of een samenlevingsovereenkomst. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld een mooi reclamebord van onze sponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we DWR dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”28945″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over DWR

Bij DWR Notarissen bent u aan het juiste adres voor het opstellen van uw testament, uw huwelijkse- of partnerschapsvoorwaarden of uw samenlevingsovereenkomst. Verder zijn wij u graag van dienst bij onder meer het afwikkelen van nalatenschappen, het opmaken van algemene volmachten en het verzorgen van schenkingen.

Ondernemers kunnen bouwen op de expertise van DWR Notarissen bij het oprichten van B.V.’s en andere rechtspersonen, zoals stichtingen en verenigingen. Daarnaast begeleiden wij u graag bij het uitwerken van fusies en herstructureringen.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de dienstverlening van DWR Notarissen? Bekijk dan ook eens de website van DWR Notarissen.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 5