blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Dijkman Bouw

blok-oranje-rood

Deze keer is Dijkman Bouw onze sponsor van de week. Het bouwbedrijf uit Warnsveld steunt ons al jaren en daar zijn we ze erg dankbaar voor. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”25895″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Rijke historie

Dijkman Bouw gaat al heel wat jaren mee. Op 1 oktober vierde het bedrijf haar 45-jarig jubileum. Jan Dijkman is de oprichter. En zijn zoon Jos, die sinds 2002 bij het bedrijf werkt, nam het stokje een aantal jaren geleden van hem over.

Voormalig hoofdsponsor

Dijkman Bouw is bordsponsor en lid van De Achterban. Ook is het bedrijf 1 van de founders van de tribune van FC Zutphen. En wist je trouwens dat Dijkman Bouw jarenlang hoofdsponsor was van FC Zutphen? Dat begon al in de tijd bij WHcZ, in de periode ver voor de fusie.

Voetballoopbaan Jos

En als we nog iets verder teruggaan in de historie, is het ook leuk om te vermelden dat Jos Dijkman een aantal jaren in het 1e en 2e elftal van Wilhelmina SSS speelde. Soms als centrale verdediger, maar ook regelmatig op het middenveld. Jos speelde 38 competitiewedstrijden in het 1e elftal. Tegenwoordig is Jos niet alleen druk met zijn bedrijf, maar vindt hij ook nog gelegenheid om te voetballen. Dat doet hij bij FC Zutphen 35+ 1.

Over Dijkman Bouw

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, de restauratie van een monumentale boerderij of om het bouwen van een compleet nieuwe woning of bedrijfspand, wij leveren niet alleen de kennis en de materialen maar ook de mensen waarop u kunt bouwen. Een uitspraak waar u ons aan mag houden! Naast onze restauratie specialisatie kunnen wij ook uw wensen 3 dimensionaal uittekenen en een bouwaanvraag verzorgen.

Contact

Heb je plannen om een pand te verbouwen of restaureren? Misschien kan Dijkman Bouw iets voor je betekenen. Bekijk ook de website van Dijkman Bouw.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]

Vind ik leuk 0