blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Dental Care

blok-oranje-rood

Dental Care is deze week onze sponsor van de week. Dental Care is een tandartspraktijk met een onderscheidende werkwijze, die persoonlijke aandacht en korte wachttijden erg belangrijk vindt. Op Sportpark ‘t Meijerink zie je langs het veld een mooi reclamebord van onze bordsponsor. Als dank voor de samenwerking zetten we Dental Care dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”28020″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Dental Care

Dental Care Zutphen is een moderne tandartspraktijk. Wij beschikken over de nieuwste technieken en bieden transparante zorg en staan garant voor een goede behandeling. U, als patiënt, kunt rekenen op persoonlijke zorg in een plezierige en ontspannen omgeving. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemakt voelt. Een bezoek aan uw tandarts kan ook prettig zijn. Wij houden extra rekening met kinderen en daarnaast kunt u zelfs TV kijken terwijl u wacht of behandeld wordt. Ons doel is hoe u dan ook binnenkomt, om u lachend weer naar buiten te zien gaan.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de aanpak van Dental Care? De tandartspraktijk is gevestigd aan de Spittaalstraat 1-E in Zutphen. En online zijn ze natuurlijk ook te vinden. Bezoek daarvoor de website van Dental Care.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 1