blok-oranje-rood

Sponsor van de week: De Ruif catering

blok-oranje-rood

Deze week is De Ruif catering onze sponsor van de week. De Ruif is al vele jaren sponsor van onze club. We hopen dat ze dat ook nog lang blijven. Deze week zetten we ze graag in de spotlights.

[ux_image id=”19110″ image_size=”original”]

Catering voor bedrijven en particulieren

De Ruif is dé specialist voor feesten, partijen en evenementen tot 5.000 personen. Je kunt zowel zakelijk als particulier bij hen terecht. De Ruif werkte onder meer voor de gemeente Zutphen, Woonboulevard Eijerkamp, de gezamenlijke Zutphense autodealers, vele bank- en overheidsinstellingen en bedrijven in en rond Zutphen. Indien gewenst neemt De Ruif ook al het organisatiewerk uit handen.

Bokbierdag

De Ruif is mede-organisator van publieksevenementen. Zo is De Ruif onder meer, vanaf het eerste jaar 1995, één van de stuwende krachten achter de Nationale Bokbierdag in Zutphen, het introductiefeest van het bokbier dat jaarlijks bezocht wordt door meer dan 100.000 mensen.

Feestdagen

Misschien is catering via De Ruif een goed idee voor de feestdagen? Leuk om toch nog stijlvol te eten met geliefden, zonder zelf uren in de keuken te staan. Op de website van De Ruijf zijn leuke mogelijkheden te zien om tijdens Kerst of de jaarwisseling te genieten van een heerlijke maaltijd of uitgebreid buffet.

Contact

De Ruif is gevestigd op Gelderhorst 1 in Zutphen. En natuurlijk online via onze website. Via info@deruif.nl kun je contact met ons opnemen.

[gap]

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0