Combigro Helmink zorgt voor onestopshopping Foodservice. Al heel wat jaren zijn ze een trouwe sponsor van onze voetbalclub. We zetten Combigro Helmink als dank voor de fijne samenwerking dan ook graag in de schijnwerpers als onze sponsor van de week.

Foto: Combigro Helmink

Al jaren sponsor

Combigro Helmink is bordsponsor bij FC Zutphen. En ook sponsor van diverse activiteiten. Zo zijn ze als sponsor nauw betrokken bij het initiatief om de voetbalsfeer rondom het 2e veld te verbeteren.

Over Combigro Helmink

Alle food en aan horeca gerelateerde non-foodartikelen voor instellingen, horeca, cateraars, het bedrijfsleven en sportverenigingen kunt u bestellen bij Combigro Helmink Foodservice. Vanuit Zutphen levert deze veelzijdige partner en totaalleverancier in Oost-Nederland, van Utrecht tot de Duitse grens en van Lelystad tot Nijmegen.

Combigro Helmink Foodservice biedt u onestopshopping voor een enorm assortiment van 12.000 artikelen van bijna alle Nederlandse merken, streekproducten en buitenlandse merken. Een klant hoeft bij ons nooit zonder te zitten. Onze chauffeurs leveren dagelijks en u kunt ook zeven dagen per week bij ons terecht, óók op tweede paasdag, Koningsdag, tweede pinksterdag en tweede kerstdag.

Contact

Combigro Helmink is gevestigd aan Zonnehorst 4 in Zutphen. Op de website van Combigro Helmink vind je veel meer informatie over het bedrijf.

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen steunen wij onze sponsors.

Vind ik leuk 0

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Hou me op de hoogte van
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij van dit bericht? Laat een reactie achter.x
()
x
We gebruiken cookies die helpen om onze website goed te laten presteren. Als je onze site bezoekt gaan we er vanuit dat je dat goed vindt.
Feedback
Feedback
Jouw mening telt! We streven naar een top website. Jouw feedback is daarom waardevol. Wat vind je van fczutphen.nl?
Wat wil je kwijt over de website of een onderdeel daarvan?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je op mogen nemen over jouw feedback.
Terug
Verzenden
Bedankt voor je feedback!