blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Coenenspark

blok-oranje-rood

Coenenspark is onze sponsor van de week. Het bedrijf uit Zutphen heeft een ruim en breed assortiment keukens, badkamers en tegels. Coenenspark is al een aantal jaren bordsponsor bij FC Zutphen. En daar zijn we erg blij mee. We zetten ze dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”26531″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Coenenspark

Een nieuwe keuken of badkamer vergt meestal een ingrijpende verbouwing. Laat het daarom over aan de specialist: Coenenspark heeft een ruim en breed assortiment, levert volgens afspraak, monteert zorgvuldig en zorgt dat het werk tot de kleinste details perfect is afgewerkt.

Coenenspark bestaat al ruim veertig jaar. Het is nog altijd een familiebedrijf en dat merk je direct aan het persoonlijke contact met de klant, de manier waarop er met de klant wordt meegedacht en de betrokkenheid bij de werkzaamheden. Miriam Eerdmans en Henrie Peters zijn eigenaar en ze hebben ondersteuning van Marieke Zwinenberg en Henk-Jan Limpers.

Contact

Coenenspark is gevestigd in Zutphen, de showroom is gelegen aan de Gerritsenweg 2c. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer of nieuwe tegels? Bezoek deze sponsor van FC Zutphen dan eens. Dat kan natuurlijk ook via de website van Coenenspark.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0