blok-oranje-rood

Sponsor van de week: Carea Facilitaire Dienstverlening

blok-oranje-rood

Carea Facilitaire Dienstverlening is deze week onze sponsor van de week. Carea is sinds 2010 actief en zorgt er met veel aandacht voor dat panden van binnen en van buiten kundig worden schoongemaakt. Carea is de afgelopen jaren op verschillende manieren als sponsor betrokken geweest bij onze club. Momenteel is Carea met een prachtig dubbel etsraam in onze kantine zichtbaar. We zetten ze als dank voor de samenwerking dan ook graag in het zonnetje.

[ux_image id=”27156″ image_size=”original” caption=”true”]

[gap]

Over Carea Facilitaire Dienstverlening

Wij zorgen voor een schone (werk)omgeving met onze schoonmaak dienstverlening, glasbewassing en vloeronderhoud in Gelderland en Overijssel. Samen met onze medewerkers doen wij dit met veel toewijding en plezier.

Onze medewerkers maken dagelijks het grote verschil bij onze opdrachtgevers. We geven hen persoonlijke aandacht, goede materialen, middelen en machines, representatieve bedrijfskleding, opleidingen en uitgebreide werkinstructies, waarin we ook specifieke klantwensen meenemen. Wij geloven dat het (werk)plezier en het welzijn van onze tevreden collega’s de basis zijn van goede schoonmaakkwaliteit. Niet voor niets zijn plezier en toewijding belangrijke kernwaarden van onze organisatie.

Plezier halen wij ook uit het dagelijkse contact met onze opdrachtgevers en medewerkers. Dat geeft energie en maakt ons blij! We geven alle betrokkenen, medewerkers en opdrachtgevers, onze oprechte aandacht. We laten zien dat we hen serieus nemen. En we doen nog echt wat we beloven.

Contact

Wil je meer weten over Carea of over hun dienstverlening? Carea is gevestigd aan de Lage Weide 5 in Warnsveld en heeft ook een locatie in Almelo. Meer info vind je ook op de website van Carea.

[message_box bg_color=”rgb(248, 112, 0)” text_color=”light”]

FC Zutphen is blij met de steun van sponsors en de samenwerking en relatie die we samen opbouwen. Elke week plaatsen wij een andere sponsor in de schijnwerpers. Sponsors steunen FC Zutphen. En samen sponsoren wij onze sponsors.

[/message_box]
[gap]

Vind ik leuk 0